Svet poljoprivrede Prodavnica

Vreme u naredna tri dana promenljivo oblačno | Vremenska prognoza za naredne dane

Za subotu je u Srbiji najavljeno promenljivo oblačno vreme.

U prepodnevnim časovima očekuje se suvo vreme sa dužim sunčanim intervalima, a u poslepodnevnim časovima kratkotrajna kiša i izolovani pljuskovi sa grmljavinom, uglavnom u planinskim predelima. Duvaće slab i umeren, na istoku jak severozapadni vetar. Očekivana je najniža dnevna temperatura od 14 do 19, a najviša od 25 do 28 stepeni. Meteorolozi upozoravaju na lokalnu pojavu grmljavina, sa verovatnoćom od 60%.

U nedelju će biti pretežno sunčano vreme uz umeren razvoj dnevne oblačnosti. Tokom dana se očekuje pretežno suvo vreme i slab promenljiv vetar. Najniža dnevna temperatura kretaće se u rasponu od 13 do 18, a najviša od 28 do 31 stepen. Meteorolozi su upozorili na lokalnu pojavu grmljavina, sa verovatnoćom od 90%.

Prvi dan naredne nedelje promenljivo oblačan, vreme mestimično s kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Duvaće slab i promenljiv vetar. Očekivane najniže temperature biće u rasponu od 15 do 20, a najviše od 28 do 31 stepen. Meteorolozi upozoravaju na lokalnu pojavu grmljavina, s verovatnoćom od 90%.

Izvor: RTS, AccuWeather

Komentari