Petrova preporuka za zaštitu pšenice: ,,Ko ne veruje, neka PROBA!”

Petrova preporuka za zaštitu pšenice: ,,Ko ne veruje, neka PROBA!”

Petar Stepanović počeo je da koristi preparate Biofor System pre tri godine. Razgovarali smo sa njim o tome koje proizvode koristi, kako su se pokazali, kao i kakva su mu iskustva sa stručnjacima iz ove kompanije.

Kako nam je objasnio, na samom početku je isprobao preparate Biofor System na manjoj površini, ,,da bi sam sebe ubedio koliko je efikasno i koliko se isplati”.

Kako Miloš objašnjava, ukoliko niste sigurni, najbolje je prvo probate na manjoj parceli i uverite se u rezultate koji su vidljivi već odmah. 

Svojim savetnicima iz Biofor System kompanije veruje u potpunosti, a važno je naglasiti da su oni uvek tu kao podrška, uvek su dostupni poljoprivrednicima kao savetodavci.

Biofor System preparati i uticaj na zemljište

Kako Miloš objašnjava, već je tokom pripreme zemljišta za ovu sezonu primetio da je rastresitije i da se vidi razlika u odnosu na prethodne godine.

Saradnja sa stručnjacima iz kompanije Biofor System

Saradnju sa stručnjacima iz kompanije Biofor System ocenjuje kao sjajnu. Uvek su tu da mu pomognu, čak i kada se ne radi o saradnji vezanoj za Biofor preparate. Kada god je potrebno, Miloš ima njihovu podršku na terenu i veoma je zadovoljan.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica