HCM MITAS GUME: Bezbedno na snegu i kada nema snega!

HCM MITAS GUME: Bezbedno na snegu i kada nema snega!

Kako se zimske i poljoprivredne gume slažu? Iako se većina radova na njivi obavlja van zimske sezone, u ponudi Mitasa nalaze se gume za korišćenje tokom cele sezone. Ovo su univerzalne i tihe HCM (High Capacity Municipal) radijalne gume dizajnirane za višenamenske traktore i druge mašine koje se koriste, na primer, za održavanje puteva, kao i za drugu komunalnu opremu i opremu za rukovanje teretom. Oni zauzimaju centralno mesto zimi upravo tokom održavanja puteva i gradskih ulica.

 

MITAS gume

 

Osigurati optimalan rad pneumatika u različitim vremenskim uslovima i u svim godišnjim dobima nije lako. Zahteva odabir prave smeše gume i šare gazećeg sloja. Mitas HCM pneumatici duguju svoje izvanredne vozne karakteristike i univerzalnu upotrebljivost posebno svojoj jedinstvenoj šari gazećeg sloja i kaskadnom dizajnu ušica gazećeg sloja. Ova kombinacija obezbeđuje efikasnu vuču u svim uslovima i poboljšava sposobnost na teškim terenima kao što su blatnjave livade i sneg. Radijalna konstrukcija sa čeličnim pojasom takođe garantuje visoku otpornost na probijanje i stabilnost na putu.

 

 

Nivoi buke su takođe važni za rad na asfaltiranim putevima, gde komunalni traktori i druga vozila mogu da dostignu relativno velike brzine. I ovde Mitas HCM gume odgovaraju zahtevima. „Jedinstveni dizajn gazećeg sloja pomaže u smanjenju nivoa buke. Prednost niske buke pneumatika HCM dolazi kao dodatak odličnim svojstvima samočišćenja i dobrim karakteristikama upravljanja, čak i pri velikim brzinama“, objašnjava Pavel Kott, menadžer proizvoda za Mitas poljoprivredne gume.

 


MITAS gume

 

Pouzdanost ovih guma testirana je pre nekoliko godina izvan Arktičkog kruga. Karakteristike vožnje HCM pneumatika su temeljno verifikovane tokom testova sprovedenih u ekstremnim zimskim uslovima u centru za testiranje Ivalo u Finskoj. Gume su se savršeno ponašale izvan Arktičkog kruga, ističući njihove karakteristike i pogodnost za zimske operacije u pogledu puta kočenja, prianjanja i vuče.


Njihova vučna sposobnost čini HCM gume pogodnim za najrazličitije terene od asfaltiranih puteva, preko mekih livadskih tla, do snega i leda. Njihove karakteristike ih takođe čine popularnim izborom originalne opreme za cenjene proizvođače. „Prema našem iskustvu, korisnici najviše cene univerzalnu prirodu ovih guma i njihove odlične vozne karakteristike na širokom spektru površina. Ovo ih takođe čini odličnim izborom za vozila za zimsko održavanje, jer se lako nose sa zahtevnim uslovima“, dodaje Pavel Kott.

 


MITAS gume

HCM ukratko

■          univerzalne radijalne gume za upotrebu tokom cele sezone
■          u ponudi ima 15 verzija veličine od 18 do 42 inča
■          maksimalna brzina 65 km/h
■          najnovije veličine:
❙ 360/80R28 IND
❙ 440/80R30 IND
❙ 360/80R20 IND

 

 

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica