MILINA za RAD: Udobnost i kvalitet CLAAS traktora

MILINA za RAD: Udobnost i kvalitet CLAAS traktora

Pitali smo vas- zašto baš CLAaS traktori. Evo šta ste rekli na bazi vaših iskustava sa terena!

Kabine velikih i malih traktora

CLAAS Udobnost traktora (2)

Udobnost kabina na traktorima ima ključnu ulogu u radu poljoprivrednika. Bez obzira na veličinu traktora, Claas stavlja udobnost u fokus.

Neki možda misle da su kabine ekstra kod velikih traktora, kao što je Claas Xerion 8000, dok mali traktori imaju manje prostora. Međutim, to nije slučaj kod Claas traktora. Bez obzira da li je reč o malim ili velikim traktorima, kabine su identične kada je u pitanju udobnost i funkcionalnost.

Za one koji su radili za konkurentske zadruge ili brendove, prelazak na Claas traktor znači potpuni pomak u udobnosti. Širina kabine, preglednost i ergonomija – sve je pažljivo osmišljeno da bi se omogućilo udobno radno iskustvo.

Udobnost i produktivnost

Znači, šta znači provesti 2 sata u traktoru? Za Claas traktore, to nije nikakav problem. Udobnost je ključna. Kada možete provesti 12, 15 sati u traktoru bez osećaja umora, to je znak da je kabina dobro dizajnirana.

Kvalitet kabine takođe igra veliku ulogu. Iako smo isprobali različite brendove, Claas je ostao naš izbor. Nakon nekoliko godina korišćenja, nema kvarova, nema problema. Traktor radi besprekorno i može biti u eksploataciji dan za danom.


U sezoni, možemo ga koristiti i preko 10 sati dnevno, pa čak i do 12 sati. Iako je traktor manji od nekih drugih, kabina je prostrana i udobna. Udobnost se nikako ne žrtvuje zbog veličine.

Kvalitet i performanse

CLAAS Udobnost traktora (2)

Kvalitet je takođe ključan. Ako su Nemci zadovoljni sa Claas traktorima, onda smo i mi. Mašine su vrhunske, izdržljive i pouzdane. Kvalitet nije žrtvovan zbog udobnosti.


Kada vam je udobno dok radite, možete se više koncentrisati na kvalitet svog rada. Radite efikasnije i postižete bolje rezultate. Claas traktori nude tu savršenu kombinaciju udobnosti i kvaliteta.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica