Poljoprivredna emisija "Svet poljoprivrede" – epizoda 449.

Poljoprivredna emisija "Svet poljoprivrede" – epizoda 449.

U 449. epizodi poljoprivredne emisije "Svet poljoprivrede" pogledajte izgleda savremena setva krompira, ali i kako da pomognete vašim usevima da budu zdravi!

U 449. epizodi poljoprivredne emisije “Svet poljoprivrede” pogledajte izgleda savremena setva krompira, ali i kako da pomognete vašim usevima da budu zdravi!

 

U ovoj epizodi emisije „Svet poljoprivrede“ pogledajte koje poznate preparate iz kompanije „Galenika – Fitofarmacija“ možete da koristite za suzbijanje korova, a prisustvovali smo i jednoj veoma savremenoj setvi krompira u Gospođincima. Pogledajte šta smo tamo zabeležili.

Otkrivamo vam kako da i Vašu šećernu repu učinite kraljicom među ratarskim usevima.

Posetili smo jednog mladog ratara iz Rume. On je na svojim usevima koristio preparat „Bakterije“, pa je podelio sa nama njegova iskustva.

Još jedan mladi ratar iz Vojvodine objasnio nam je zašto on i njegovi kooperanti koriste isključivo preparate „Galenike – Fitofarmacije“.

Upoznajte se sa još nekoliko herbicida za suzbijanje korova i sa proizvodima iz linije Fitofert đubriva. Naravno, nismo zaboravili ni na Superiorove hibride kukuruza Bećar i Sremac.

Predstavljamo vam italijanske „Caffini“ i „Gaspardo“ prskalice.

Pogledajte i šta se prošle nedelje dešavalo na Produktnoj berzi u Novom Sadu i pijacama u našoj zemlji.


Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica