Poljoprivredna emisija "Svet poljoprivrede" – epizoda 445.

Poljoprivredna emisija "Svet poljoprivrede" – epizoda 445.

U poljoprivrednoj emisiji "Svet poljoprivrede" pogledajte kako je grupa mladih pomogla opstanku jedne zadruge, ali i kako da pravilno odaberete seme paradajza.

U poljoprivrednoj emisiji “Svet poljoprivrede” pogledajte kako je grupa mladih pomogla opstanku jedne zadruge, ali i kako da pravilno odaberete seme paradajza.

 

U ovoj epizodi poljoprivredne emisije “Svet poljoprivrede” pogledajte kako da intenzivirate vašu proizvodnju šljive. A predstavljamo vam i jednog mladog zadrugara iz mesta Simićevo. On nam je objasnio kako je grupa njegovih vršnjaka pomogla opstanku zadruge „Mitar Trifunović Učo“.

Jedan iskusni voćar iz okoline Bačke Palanke potvrdio nam je da podizanje lepog i modernog malinjaka može biti veoma isplativa investicija.

Izdvojili smo za ovu emisiju čak 8 hibrida kukuruza iz 5 različitih kompanija, kao i nekoliko preparata za zaštitu ratarskih useva. Uz to, prikupili smo i različite savete stručnjaka koji vam mogu pomoći u proizvodnji.

SAVET: Diplomirani inženjer Vladimir Milutinović ove nedelje govori o setvi jednog veoma često i rado viđenog povrća u našim baštama, o setvi paradajza.

Pogledajte i šta se prošle nedelje dešavalo na Produktnoj berzi u Novom Sadu i pijacama širom Srbije.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica