Poljoprivredna emisija "Svet poljoprivrede" – epizoda 446.

U 446. epizodi poljoprivredne emisije "Svet poljoprivrede" saznajte kako da dođete do povoljnih agrarnih kredita i savete stručnjaka.

U 446. epizodi poljoprivredne emisije „Svet poljoprivrede“ saznajte kako da dođete do povoljnih agrarnih kredita i savete stručnjaka.

 

U ovoj epizodi emisije “Svet poljoprivrede”, pogledajte nekoliko proverenih saveta stručnjaka iz kompanije „Galenika – Fitofarmacija“ za pravilnu zaštitu voćnjaka.

Iz kompanije „Delta Agrar“ stižu saveti stručnjaka o primeni herbicida za zaštitu soje.

Pogledajte kako je jedan voćar iz okoline Šapca uspeo da prošle godine ostvari dobar rod maline, uprkos lošim vremenskim uslovima.

Nismo zaboravili ni na pravovremenu zaštitu kukuruza. U ovom poslu mogu da vam pomognu saveti stručnjaka iz kompanije „Agromarket“.

U mestu Mačkovac, nedaleko od Kruševca, posetili smo jednu povrtarsku porodicu. Pogledajte kako izgleda njihova zelena salata na kojoj su primenjivali preparat „Bakterije“. Predstavljamo vam i 6 odličnih hibrida kukuruza za predstojeću setvu i nekoliko različitih preparata za zaštitu bilja.

SAVET: Diplomirani inženjer Vladimir Milutinović ove nedelje govori o setvi cveća. On nam je objasnio na koji način možete da posejete cveće i budete sigurni da će se ono uspešno i pravilno razvijati.

Pogledajte i šta se prošle nedelje dešavalo na Produktnoj berzi i pijacama širom Srbije.

Komentari