Ovo je najbolji način da zaštitite zasad jabuke

Ovo je najbolji način da zaštitite zasad jabuke

Goran Pavlović, voćar iz Landola, uprkos tome što je prošla godina bila veoma izazovna za voćarsku proizvodnju nije imao problema. Zahvaljujući proizvodima kompanije Galenika – Fitofarmacija, njegove jabuke rodile su brojne zdrave i sočne plodove.

„Posle rezidbe i plavog prskanja koristili smo Neon i Pehar, to su sredstva koja dobro rade na niskim temperaturama i koriste se protiv venturije. Posle toga smo koristili sekvencu Mankogal 80 i Kardinal, a kasnije i insekticid. Zbog visokih temperatura velika opasnost bile su i grinje i crveni voćni pauk, ali mi smo sve rešili proizvodima Abastate i Uranus“, objašnjava Pavlović.

Zašto je „Galenika-Fitofarmacija“ prvi izbor ratara?

Goran Pavlović kaže da je Galenika-Fitofarmacija pouzdan partner, na koga voćari mogu da računaju u svako doba dana i noći.

„Nekada, mada je to sramno, zovemo stručne službe i baš kasno uveče i uvek nam izađu u susret! Mi, Srbi volimo da ono što je naše bude najbolje, zbog svega toga Galenika je moj izbor“, kaže prezadovoljan Goran Pavlović.

 

Berba jabuka © Agromedia

 


Galenika-Fitofarmacija je najveći domaći proizvođač sredstava za zaštitu bilja na bazi generičkih aktivnih materija visokog kvaliteta.

„Mi smo praktično jedina kompanija koja može poljoprivrednim proizvođačima da ponudi kompletan program zaštite, od početka do kraja vegetacije na svim pozicijama, računajući suzbijanje svih uzroka bolesti i štetnih insekata. Proizvođači se oslanjaju na naš program, jer imamo odlične rezultate, paletu proizvoda obogaćujemo svake godine i oni to prepoznaju i cene“, izjavio je Predrag Milovanović.

Galenika-Fitofarmacija se bavi proizvodnjom sredstava za zaštitu bilja od 1955. godine, i do sada nikada nije izneverila poverenje proizvođača koji im se godinama unazad zadovoljni vraćaju. Nemojte da nam verujete na reč, uverite se i sami, vrata stručne službe ove kompanije za sve zainteresovane uvek su otvorena.


Sagovornici:

Goran Pavlović, voćar iz Landola


Predrag Milovanović, Galenika-Fitofarmacija

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica