Ostavili SVE u Beogradu, a sada žive na selu prave VRHUNSKE DOMAĆE KOBASICE

Ostavili SVE u Beogradu, a sada žive na selu prave VRHUNSKE DOMAĆE KOBASICE

Kobasice pod nazivom ,,Moj rođak sa sela” koje stižu do domova širom Srbije nastaju u malom mestu nadomak Aranđelovca, Misaču.

Bračni par Stojanović, Milen i Uroš pre nekoliko godina odlučili su da se iz Zemuna, gde su živeli, presele u šumadijsko selo Misača.

Najpre su adaptirali staru kuću koju su kupili, a ubrzo zatim shvatili da bi mogli da započnu posao proizvodnje kobasica.

Najpre su obnovili staru kuću koju su kupili pa kada su se uselili razmišljli su čime bi mogli da se bave. Saznali su da u obližmnjem selu postoji mala klanica pa im je sinula ideja da to iskoriste i započnu proizvodnju domaćih kobasica pod brendom “Rođak sa sela”.

Polako su nabavili osnovnu opremu i krenuli u posao. Od Milene smo saznali da je ona uglavnom zadužena za pronalaženje kupaca i da se u tom poslu oslonila na internet i društvene mreže.

Kako vreme prolazi sve je više kupaca kojima se na adresu dostavljaju željeni proizvodi. Do sada su osmislili pet različitih vrsta barenih kobasica, a eksperimentišu sa slaninom i pršutom. Sa
razvojem tržišta dolaze i nove ideje pa Stojanovići najavljuju nove proizvode.

Komentari (1)

Karadzic Jovanka

2022-12-31 23:32:01

Vaš rad za poštovanje! Šaljete li za CGoru?

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica