Svet poljoprivrede Prodavnica

Počela su zimska predavanja za poljoprivredne proizvođače

Zima je vreme pauze u poljoprivrednoj proizvodnji bez mnogo radova na njivi i u gazdinstvima. Zbog toga to je idealno vreme da se sastanemo sa poljoprivrednicima i organizujemo zimska predavanja i edukacije. Zimska predavanja su idealna prilika za proizvođače da steknu nova znanja, čuju novine u oblasti poljoprivrede i da svi zajendo razmenimo iskustva vezana za poljoprivrednu proizvodnju.

KWS zimska predavanja - © KWS

KWS kompanija kao vodeća semenska kuća u više od 70 zemalja širom sveta i ove godine se ozbiljno pripremila za predstojeću sezonu.

Na ovogodišnjim zimskim predavanjima imaćete priliku da čujete o svim novinama koje je KWS spremio za predstojeću sezonu i analizu rezultata koji su ostvareni u prethodnom periodu.

Za predstojeću sezonu kompanija KWS vam je predstavila 4 nova hibrida kukuruza. Od toga dva hibrida su nastala u KWS istraživačkom centru u Staroj Pazovi: KWS PHILIP koji je u toku dve godine testiranja bio najprinosniji hibrid i KWS LUKAS hibrid dvostruke namene kako za zrno tako i za silažu.

KWS zimska predavanja - © KWS

Osim o kukuruzu na predavanjima se priča i o suncokretu i novima koje je KWS spremio kod ove ratarske kulture.

Izjava, Milan Trbojević, Rukovodilac proizvodnje Žitobalat doo, Kupinik

„Jako mnogo nama znači to, ipak i poljoprivreda kao i sve druge grane svakim danom napreduju. Stoga ako ne pratiš i nisi stalno u toku dođeš u situaciju da ne znaš šta se dešava u tvojoj grani proizvodnje. Samim tim si na gubitku. Sa ovim prezentacijama koje radi KWS mi dobijamo jako mnogo iz razloga što možemo povećati prinose i što možemo videti šta se to radi u svetu novo.“

Nijedno KWS predavanje ne bude jednosmerno i uvek se otvoreno priča sa posetiocima i odgovara na sva njihova pitanja. Nakon formalnog dela uvek bude vremena i za pojedinačna pitanja i savete. KWS prodajni savetnici su tu da vam uvek pomognu prilikom odabira pravog hirida za vašu njivu i posavetuju vas ukoliko imate bilo kakvih nedoumica.

 

Komentari