Poljoprivredna emisija "Svet poljoprivrede" – epizoda 452.

Poljoprivredna emisija "Svet poljoprivrede" – epizoda 452.

U 452. "Svetu poljoprivrede" skrećemo pažnju voćarima na činjenicu da je nestabilno vreme u maju razlog više da zaštite voćnjake!

U 452. epizodi poljoprivredne emisije “Svet poljoprivrede” skrećemo pažnju voćarima na činjenicu da je nestabilno vreme u maju razlog više da zaštite voćnjake!

 

U ovoj epizodi emisije “Svet poljoprivrede” skrećemo pažnju voćarima na činjenicu da je nestabilno vreme u maju razlog više da zaštite voćnjake.

Otkrivamo vam zašto je bankiranje već niklog krompira dobra mera. A pogledajte i zašto bi trebalo da posetite štand kompanije „Almex“ na predstojećem Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu.

Saznajte šta možete da očekujete od Slavola u ratarskim kulturama. Uz to, istraživali smo kako da suzbijete divlji sirak u okopavinama.

Pokazaćemo vam i ručnu sadilicu. Ona čuva leđa, a štedi vreme i novac. Takođe, otkrivamo i kakva vas sajamska ponuda kredita „Komercijalne banke“ očekuje na Sajmu poljoprivrede.

Predstavljamo i 2 dobro poznata preparata kompanije „Syngenta“, jedan herbicid i jedan fungicid.

SAVET: Diplomirani inženjer Vladimir Milutinović ove nedelje govori o prolećnoj setvi i gajenju veoma često viđenog povrća u našim baštama, o setvi graška.

Pogledajte i šta se prošle nedelje dešavalo na “Produktnoj berzi” u Novom Sadu i pijacama širom Srbije.


Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica