Agroarm proslavio 20 godina poslovanja

Agroarm proslavio 20 godina poslovanja

U novoizgrađenom voćnjaku „Naša jabuka“ u Vodnju, kompanija Agroarm ugostila je brojne poslovne partnere i prijatelje, sa željom da se prisutnima predstave resursi i potencijali do kojih je stigao Agroarm posle 20 godina poslovanja.

Ovaj skup bio je prilika da se postojeće poslovne veze učvrste, ali i da se započnu neki novi kontakti.
Na samom početku, direktor kompanije Agroarm Đorđe Mladenović pozdravio je sve prisutne rečima:

Pisao sam govor, ali sam ga jutros iscepao, biću veoma kratak, volim što Vas sve vidim, drago mi je da ste ovde, hvala Vam što ste došli na imanje, ovo je pravi ponos ponos Srbije, uživajte sa nama“, rekao je Đorđe, a publika pozdravila gromkim aplauzom.

Đorđe Mladenović © Agromedia

Đorđe je želeo da bude kratak, a prijatelji i poslovni partneri Agroarma nisu štedeli reči.

Kada pomislimo na Agroarm, mi iz kompanije Belchim, pomislimo na porodicu! Velika je čast i privilegija sarađivati sa Đorđem i ostatkom ekipe. Želim da rastemo zajedno jer tim je taj koji dobija i nosilac je svega“, rekao je Vladimir Vasojević iz kompanije Belchim.

Naša saradnja je počela 2006. i traje do danas sa jednakom žestinom. Naravno da je bilo i padova i uspona, kao i u svakoj ljubavi, mora biti i malo varnica. Ali to je ono što čini našu saradnju, sada mogu slobodno da kažem i prijateljstvo, jakim i istrajnim“, rekao je Igor Molnar iz kompanije Timac AGRO.

Recept za prvoklasne jabuke iz kompanije Agroarm

Firma Floragard sarađuje sa Agroarmom 20 godina već, Agroarm je u mom regionu za jugoistočnu i istočnu Evropu jedan od najvećih i najboljih partnera i distributera“, rekla je Marija Jager iz kompanije Floragard.


Gosti su uživali u dobroj hrani, piću i lepom ambijentu. A za dobro raspoloženje u organizaciji agencije „Tim dizajn“ pobrinuli su se Bora Dugić, glumac Petar Božović, trubački orkestar Dejana Jevđića i mnogi drugi…

Sagovornici:

Đorđe Mladenović, direktor kompanije Agroarm 


Vladimir Vasojević, Belchim

Igor Molnar, Timac AGRO


Marija Jager, Floragard

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica