15% popusta na italijanske SISTEME ZA NAVODNJAVANJE daje ATP Irrigation

15% popusta na italijanske SISTEME ZA NAVODNJAVANJE daje ATP Irrigation

Atp Irrigation daje popust na italijanske sisteme za navodnjavanje - © ATP Irrigation


Firma
ATP Irrigation povodom jubileja – 15 godina postojanja, omogućila je 15% popusta na sisteme za navodnjavanje italijanskog proizvođača ATP Srl, ali i na laterale, razvod i fiting. Za automatsku fertirigaciju sa regulacijom PH i EC vrednosti odobravaće se 10% popusta.

Isplativost gajenja voćaka, prema iskustvima mnogih iskusnih proizvođača, zavisi od kvalitetnih sistema za fertirigaciju. A za sve one koji žele da se ovi vrhunski sistemi nađu i u njihovom zasadu trebalo bi da iskoriste ovaj aktuleni popust od 15% i prijave se OVDEPopust važi do 21. 02. 2020. godine.

Sistemi kompanije ATP Irrigation za navodnjavanje ekonomični su i efikasni. Uz njihovu pomoć nećete morati više da „bacate” vodu, smanjićete njen utrošak i ravnomerno zalivati svaki deo parcele. Na taj način ćete osigurati visoke prinose i kvalitet proizvoda nezavisno od toga kakvi su vremenski uslovi bili u toj godini.

U prilog tome govori i činjenica da se od 2019. godine u ponudi ove firme nalaze se i laterali sa „drop-stop“ kapljačima. U lateralu sa „drop-stop“ kapljačima voda ostaje pod pritiskom. Svi kapljači istovremeno kreću sa navodnjavnjem i istovremeno staju. Tako da nema iskapavanja.

Atp Irrigation daje popust na italijanske sisteme za navodnjavanje - © ATP Irrigation

Ne samo što sistemi za navodanjavanje mogu u znatnoj meri da povećaju prinose mnogih kultura, već postoje i one voćke koje, bez njih, ne mogu da se gaje. To su pre svega borovnica, lešnik, orah, zatim malina, kupina, kruška i jabuka. Dok se kod šljive na ovaj način pospešuje kvalitet i krupnoća plodova. Zato iskoristite priliku da po sniženim cenama postanete vlasnik vrhunskog sistema navodnjavnja i fertirigacije firme ATP Irrigation!

Ova akcija se sprovodi i sklopu Konkursa za sufinansiranje nabavke opreme i sistema za navodnjavanje i opreme za poboljšanje vodnog, vazdušnog i toplotnog režima biljaka na teritoriji AP Vojvodine u 2020. godini. Trajanje konkursa je do 21. februara 2020. godine. U tom periodu će i svi zainteresovani, bez obzira da li su konkurisali za ove subvencije u AP Vojvodini ili se finansiraju iz sopstvenih sredstva, moći da kupe sisteme sa ovim popustom.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica