Claas Axion traktori – U teškim uslovima RADE i po 24h u sezoni

Claas Axion traktori – U teškim uslovima RADE i po 24h u sezoni

Novo Radonjić iz Crvenke ima čak 8 traktora marke Claas i obrađuje oko 5.000 hektara zemlje. Na 50% površine posejana je šećerna repa dok ostalo čine žitarice i industrijsko bilje.

Karakteristike koje opisuju Claas traktore su pouzdanost i dugotrajnost. Zato se mnogi poljopirivrednici, poput Nova Radonjića iz Crvenke odlučuju upravo za njih.

,,Odlučio sam se za veći broj Claas Axion traktora. Prvi traktor koji sam kupio je bio Claas Axion 2007. godine i ovo je sad druga nabavka. Odlučili smo se za Axion jer je proveren traktor, servis nam je stalno prisutan i naravno traktori su ekonomični.“, kaže Novo Radonjić.

Traktori u sezoni rade i po 24h i u roku od 7 do 10 dana se završe svi započeti poslovi.

Ovo,,Servis je na 30 km od nas i šta god nam zatreba izađu nam u susret. Ta podrška nam jako znači jer znamo da taj momenat kada radimo nešto jako bitan u slučaju da mašina stane.“, kaže Radonjić

Traktori izdrže i po 16 – 17.000 radnih sati i retko kad se kvare.

,,Ova nova serija je jako ekonomična i  mali su potrošači. Posavetovao bih one koji kupuju trakotre da od velike serije uzmu Axion 900, a od serije od 160 konja traktor Arion.“ , kaže Novo Radonjić

Almex


Komentari (1)

Vladimir

2022-05-11 13:09:10

Svaka cast kapa dole

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica