ALMEX: POUZDAN i UDOBAN-Za mene je Claas najbolji traktor!

ALMEX: POUZDAN i UDOBAN-Za mene je Claas najbolji traktor!

Da bi poljoprivreda bila isplativ posao, troškovi se moraju svesti na najmanju moguću meru, a sa druge strane u proizvodnji moraju da se ostvare više nego dobri prinosi.

CLAAS TRAKTORI-pouzdani i udobni štede vreme i novac

CLAAS mehanizacija Almex

Tako razmišljaju braća blizanci, Rastislav i Miroslav Turčan, iz Lalića. Sa dva traktora i jednim kombajnom marke Claas, i još jednim radnikom koji zajedno sa njima upravlja ovim mašinama, oni su zahvaljujući kvalitetnoj i pouzdanoj mehanizaciji broj izvršilaca sveli na minimum i stižu da obrade oko 500 jutara zemlje.

Claas mehanizacija Almex

Snažniji model Arion 640 ima 160 konjskih snaga i on im služi za teže radove kao što je oranje, a sa manjim Arionom 440 od 128 konjskih snaga obavljaju sve “lakše” poslove.

Izbor kombajna-posao obavljen na vreme

CLAAS mehanizacija

I kombajn je Claas Tucano 440, star tek nekoliko godina. Sa dobrom organizacijom i posvećenošću poslu sve agrotehničke opreracije obavljaju na vreme. Proizvode kukuruz i soju i uprkos jakim sušama koje su se dešavale poslednjih godina, kako kažu od poljoprivrede ne odustaju.

Sve što nam kao poljoprivrednicima treba je kvalitetna i pouzdana mehanizacija sa najboljim odnosom cena/kvalitet, a za nas je to Claas.


Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica