Svet poljoprivrede Prodavnica

„Agrogas“ – za poljoprivrednike koji traže dobar odnos cene i kvaliteta prilikom kupovine traktora!

Potrebni su vam traktori, priključne mašine, prskalice ili delovi za traktor vrhunskog kvaliteta sa pristupačnim cenama? Saznali smo gde to ima, a sada možete i vi!

Na novosadskom Sajmu poljoprivrede Agromedia je posetila i izložbeni prostor kompanije „Agrogas“ kako bismo iz prve ruke saznali šta je to što ih izdvaja na našem tržištu. Na samom početku razgovora, Aleksandar Marković iz te kompanije naveo nam je šta je poljoprivredne proizvođače najviše interesovalo:

’Agrogas’ je firma koja se dugo godina bavi prodajom traktora i priključnih mašina za traktore. Uglavnom je to uvoz iz Indije. Traktori su marke ’Tafe’, a priključne mašine za traktore su marke ’Fieldking’.
 

Štand kompanije Agrogas na Sajmu poljoprivrede - @Agromedia


Od osnivanja 2000. godine
kompanija „Agrogas“ redovno izlaže na novosadskom Sajmu poljoprivrede. Na njihovom izložbenom štandu posetioci svake godine imaju priliku da se upoznaju sa mehanizacijom i dobiju sve neophodne podatke koji im mogu pomoći prilikom kupovine.

Traktori kompanije „Tafe“, koja je osnovana 1961. godine, dolaze iz Indije i karakteriše ih dobar balans cene i kvaliteta. To je verovatno i jedan od glavnih razloga što su se o njima raspitivali posetioci Sajma.
 

„Agrogas“ je firma koja se dugo godina bavi prodajom traktora i priključnih mašina za traktore. Uglavnom je to uvoz iz Indije. Traktori su marke „Tafe“, a priključne mašine za traktore su marke „Fieldking“.

Najveća zainteresovanost je prvenstveno za traktore. Mi se već mnogo godina bavimo time. Kvalitet je proveren i uglavnom svi ljudi znaju o čemu se radi i šta je ‘Tafe’. Znaju da je to proveren kvalitet i u toj klasi, recimo, da su oni najpristupačniji što se tiče cene i na Sajmu, a i inače“, objašnjava Marković.

Međutim, dodaje on, to nije sve: „Tu su i priključne mašine kao što su tileri za voćarstvo, podrivači za poljoprivredne radove i freze. I za njima je velika potražnja.

Priključne mašine u „Agrogasovoj“ ponudi su kompanije „Fieldking“, koja posluje već više od 37 godina i izvozi svoje proizvode u 70 zemalja širom sveta.

A s obzirom na to da u kompaniji „Agrogas“ znaju da je navodnjavanje danas neophodna agrotehnička mera koja može obezbediti redovno visoke prinose, poljoprivrednicima nude i usluge projektovanja, izgradnje i montaže sistema za navodnjavanje.
 

Traktor Tafe kompanije Agrogas - @Agromedia

Imamo program za navodnjavanje – prskalice, atomizere, priključne mašine. Imamo prskalice za zalivanje…“, ističe Marković i dodaje: „Imamo atomizere sa slovenačkim pumpama koje sami proizvodimo, a posetiocima su bile interesantne i prskalice za navodnjavanje. Potražnja za njima je velika. ’Agrogas’ sarađuje sa mnogim partnerima, iz Bosne, iz Makedonije, pa je ono što imamo u ponudi delom iz uvoza, a delom naša proizvodnja. Cene su pristupačne, dostupno je prodavcima i, što je najbitnije, kupci su zadovoljni.

Pored svega navedenog, bitno je naglasiti još jedan podatak. Kompanija „Agrogas“ raspolaže i rezervnim delovima za traktore, pa sada znate kome se možete obratiti ukoliko vam zatrebaju.

Sagovornik:
Aleksandar Marković, „Agrogas“, Mladenovac

Komentari