Za Sajam poljoprivrede u Kragujevcu 2,85 miliona dinara

Za Sajam poljoprivrede u Kragujevcu 2,85 miliona dinara

Grad Kragujevac će, kako je odlučilo Gradsko veće, sa 2.850.000 dinara finansirati ovogodišnji sajam poljoprivrede. Članovi veća usvojili su i odluke u oblastima planiranja i izgradnje, kao i polugodišnje izveštaje više javnih preduzeća.

Sajam poljoprivrede u Kragujevcu - © Agromedia

Gradsko veće je uplatilo 2,85 miliona dinara na ime pokroviteljstva 14. Šumadijskog sajma poljoprivrede i organizovanje izložbi voća i stočnih izložbi. Ovogodišnji sajam poljoprivrede biće održan od 7. do 10. septembra na “Šumadija sajmu“.

Ovom prilokom Gradsko veće odobrilo je i subvenciju Privrednom društvu “Centar za strna žita“ d.o.o. u iznosu od 2.728.352,24 dinara za isplatu bruto ličnih dohodaka za jul 2017. godine i naknade članovima Skupštine Centra za jul 2017. godine.

Izdata je i saglasnost na polugodišnje izveštaje o realizaciji godišnjih programa poslovanja za 2017. godinu gradskih javno-komunalnih preduzeća. JP “Preduzeće za izgradnju grada“ data je saglasnost na zaključenje Ugovora o međusobnim pravima i obavezama u vezi sa izgradnjom novoprojektovane ulice, sa investitorom “Brković nekretnine“ iz Kragujevca.

Izvor: Ritamgrada

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica