BASF Srbija d.o.o

Adresa: Omladinskih brigada 90b, 11070 Novi Beograd, Srbija

E-mail:

Telefon: 381 11 30 93 400

Sajt: BASF

Kompanija BASF je vodeća u svetu, kada je reč o proizvodnji hemije – We create chemistry.

Proizvodimo hemikalije, plastiku, proizvode za oplemenjivanje, sredstva za zaštitu bilja, fine hemikalije, naftu i gas, a preko 8.000 artikala pomaže kupcima širom sveta (u preko 170 zemalja) u realizaciji poslovnih uspeha i stvaranju boljeg životnog kvaliteta.
BASF logo

BASF Srbija d.o.o. je u našoj zemlji prisutna više od 25 godina. Osnivač kompanije BASF Srbija d.o.o. je BASF SE iz Ludvigshafena (Nemačka) sa 100% osnivačkog udela.

Kompanija BASF Srbija d.o.o. ima za cilj da na lokalnom tržištu realizuje osnovnu ideju koncerna BASF. To znači da pomoću inovacija i proizvoda visokog kvaliteta kupcima pomažu da budu uspešni u svojim branšama i rade na poboljšanju životnog kvaliteta.

Proizvodni program obuhvata:

– sredstva za zaštitu bilja,

– hemikalije,

– plastiku,

– proizvode za oplemenjivanje i

– fine hemikalije,

a plasira se na tržišta Srbije, Makedonije i Republike Srpske.

Proizvodi vrhunskog kvaliteta, očuvanje životne sredine i intenzivna edukacija poljoprivrednih proizvođača o primeni sredstava za zaštitu bilja predstavljaju cilj kompanije BASF.

Proizvodi

Ukoliko su vam potrebni:

  • Fungicidi
  • Herbicidi
  • Insekticidi
  • Okvašivači
  • Regulatori rasta ili
  • Akaricidi,

tada je kompanija BASF baš za vas.

Naši proizvodi za zaštitu bilja su efikasni i u nestabilnim vremenskim prilikama i deluju na širok spektar bolesti i korova. Kompanija BASF se trudi da neprestalnim inovacijama i istraživanjima pronađe rešenje za najveći broj problema sa kojima se poljoprivrdnici susreću.

Pored vrhunskog kvaliteta proizvoda, naši stručnjaci su vam uvek na raspolaganju, bilo da je u pitanju savet za pravi izbor preparata, bilo za njegovo pravilno i efikasno korišćenje. Kada birate BASF, birate pouzdanu zaštitu vaših useva i prinosa.

Više o proizvodima BASF kompanije možete pronaći u katalogu ove kompanije.

PDF ikonica KATALOG SREDSTAVA ZA ZAŠTITU BILJA BASF.PDF