Novi proizvod iz BASF-a: Nova formula za TURBO zaštitu strnih žita

Novi proizvod iz BASF-a: Nova formula za TURBO zaštitu strnih žita

Poljoprivredna proizvodnja iz godine u godinu postaje sve zahtevnija. Proizvođaci se suočavaju sa novim izazovima koji utiču na prinose, otežavaju proizvodnju i zahtevaju prilagođavanje i uvođenje novih tehnologija u zaštiti najvažnijih useva. U vezi sa tim, jedno od najvažnijih pitanja je i kako da na SIGURAN način sačuvamo nase useve od ekonomski najznačajnijih bolesti, korova i štetočina.

duet turbo preparat

BASF ima odgovore koji su pre svega zasnovani na iskustvu i konkretnim rezultatima potvrđenim u praksi, ali i na inovacijama koje omogućavaju lakšu i efikasniju zaštitu. Shodno tome, u suret novoj poljoprivrednoj sezoni, BASF je predstavio fungicid najnovije generacije za suzbijanje širokog spektra najznačajnijih bolesti strnih žita – Duett® Turbo.

BASF, najveća svetska hemijska kompanija i lider u istraživanju i razvoju rešenja u oblasti zaštite bilja, bez kojih je danas tesko zamisliti savremenu poljoprivrednu proizvodnju, kreirao je novo efikasno i ekonomično rešenje koje će proizvođačima strnih žita pomoći da optimizuju troškove zaštite svojih useva i postave temelje za postizanje stabilnih i visokih prinosa. Pred više od 100 najznačajnijih predstavnika agro biznisa iz nase zemlje, u klubu RESET u Sremskoj Kamenici, BASF je predstavio svoj novi preparat – Duett® Turbo.

Prema rečima Andrije Lilića, direktora marketinga kompanije BASF za region Area West, savremena poljoprivredna proizvodnja je danas postala vrlo kompleksna sa mnogo različitih faktora koji utiču na prinose i otešavaju proizvodnju.

On je istakao da su u prošlosti proizvođači sa jedne strane imali na raspolaganju veliki broj raspoloživih fungicida, koji su bili zadovoljavajuće efikasnosti, a sa druge strane imali su relativno stabilne vremenske uslove i solidan izbor preparata sa povolinim odnosom „kvalitet-cena”. Danas je situacija značajno drugačija.

ljudi u klubu

Duett® Turbo je novi predstavnik Revysol® tehnologije sa jedinstvenim FlexyPOWER molekulom, koji omogućava i do 100 puta snažnije vezivanje za patogen. Nakon primene stvaraju se kristalne zalihe na površini lista iz kojih se postepeno usvaja aktivna materija što osigurava dugotrajnu zaštitu.

lako i fleksibilno planiranje zaštite uz manju zavisnost od nepovolinin vremenskih uslova, a pre svega niskih temperatura u momentu primene. U svakom slucaju, uvođenjem novih naprednijih rešenja omogućavamo našim proizvođačima da povećaju efikasnost svog poslovanja, minimalizuju rizike tokom proizvodnje i konačno ostvare stabilne prinose i profitabilnu proizvodnju – objašnjava Lilić.


Prošle nedelje BASF je predstavio ovaj fungicid najnovije generacije za suzbijanje širokog spektra najznačajnijih bolesti strnih žita pred više od 100 najznačajnijih predstavnika agro biznisa iz naše zemlje. U videu ispod pogledajte kako je protekao prošlonedeljni događaj  održan u klubu RESET u Sremskoj Kamenici.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica