Upoznajte živinu za koju zna ceo internet

Upoznajte živinu za koju zna ceo internet

Da sve više poljoprivrednika i ljubitelja koristi internetu govori i činjenica da veliki broj njih redovno pretražuje mrežu u potrazi za korisnim savetima i instrukcijama kada je reč o radovima u poljoprivredi. Međutim, neki od njih vole i da podele kako izgleda njihova farma, ili u ovom slučaju – njihova živina. Pogledajmo koji su to glavni pilići na Instagramu. 

Ukrasna živina © Pixabay

Pilići i vino 

Upravo je ovo naziv veoma popularnog profila na Instagramu koji vodi vlasnica jedne manje farme. Na fotografijama možete videti živinu raznih rasa i uzrasta, a neki primerci su i veoma talentovani za poziranje! Vlasnica je spojila lepo i korisno, pa je u svojoj misiji gajenja živine ova poljoprivrednica uključila i svoju ljubav prema vinu, što se često vidi na prizorima sa ove farme.

 

 

A post shared by Sam Bolton (@chickens.and.wine) onDec 17, 2017 at 2:58pm PST

Na ovom profilu, osim fotografija ovih sjajnih koka i petlova, mogu se naći i druge domaće životinje kao što su koze, zečevi, mačke i patke. Čitavo ovo društvo možete pratiti na Instagram profilu njhove vlasnice.

Broj pratilaca na Instagramu: 8.363

Petao – galamdžija sa mnogo tajni


Koka kao glavna zvezda

Koka Stefani ima mnogo prijatelja, od kojih neki čak i nisu živina! Zajedno sa svima njima, ona živi na farmi, posećuje razna mesta i upada u svakojake nevolje. Ova koka koja pripada rasi ukrasne živine je temperamentna, ume da brani najbolje prijatelje, ali i da ujede kad treba. 

 

 

Da kokoška Stefani vodi uzbudljiv život za jednog pripadnika živine možete se uveriti i na njenom zvaničnom Instagram profilu.


Broj pratilaca na Instagramu: 6.855

Želite pauna u vašem dvorištu? Evo šta treba da znate


Luksuzni pilići za sve

Na ovom profilu na Instagramu su glavne zvezde primerci rase „svilene kokoši“. Naziv profila je „Luksuzno pile“ i taj naziv odlično pristaje glavnim zvezdama ove male odgajivačnice. Na fotografijama su prikazani ovi „luksuzni“ pilići u svim uzrastima i životnim situacijama.

 

 

A post shared by Lux Chicken Co. (@lux_chicken) onApr 3, 2017 at 10:25am PDT

U kakvim god situacijama se našli, njihovo perje je uvek savršeno čisto i doterano, kako i priliči pilićima „na nivou“. Njihove avanture možete pratiti na njihovom Instagram profilu.

Broj pratilaca na Instagramu: 4.137

Ukras za dvorište ili divljač? Fazan je živina koja živi burno!

Zanimljivo je da je veliki broj živine prisutne na internetu iz redova ukrasne kokoši, i primećujemo rast interesovanja za ovim domaćim životinjama. Da li to znači da će biti i više odgajivača? Eto šanse za agrobiznis!

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica