3 najkorisnije poljoprivredne aplikacije na srpskom jeziku

3 najkorisnije poljoprivredne aplikacije na srpskom jeziku

Zbog velikog interesovanja nastavljamo priču o aplikacijama za pametne uređaje, koje mogu biti vaši digitalni asistenti u poljoprivrednoj proizvodnji. Ovoga puta, predstavljamo vam one koje su dostupne na srpskom jeziku i koje su posebno prilagođene za naše podneblje!

Znamo da je dobra priprema bitan korak na putu do visokih prinosa, pa iako poljoprivredna sezona još nije počela, rešili smo da vam preporučimo aplikacije uz koje ćete se adekvatno spremiti za predstojeće radove. I sami ćete se uveriti u to koliko su korisne, a sigurni smo da ćete ih svima preporučivati. Pročitajte koje smo to aplikacije odabrali za vas!
 

3 najkorisnije poljoprivredne aplikacije na srpskom jeziku

1. Bayer Agro Prognoza

Obaveštenja o vremenskim prilikama u vašoj okolini sada su vam na dohvat ruke! Ova aplikacija će vam omogućiti detaljan pregled vremena na željenoj lokaciji, u intervalima od 6 sati. Osim ove usluge, nudi vam se direktan kontakt sa stručnjacima iz kompanije Bayer, od kojih možete dobiti korisne savete i preporuke za zaštitu vaših useva. Dostupni su vam i video prilozi sa aktuelnostima iz oblasti zaštite bilja.

Bayer Agro Prognoza


Detalji o aplikaciji:
dostupna je na srpskom jeziku i možete je preuzeti besplatno za Android uređaje ovde, ili za iOS uređaje ovde. Pročitajte više o ovoj aplikaciji na zvaničnom sajtu Bayer Crop Science | Srbija.

 

2. Agro-Assist (DuPont Pioneer) 

Dovedite u red vašu knjigu polja uz ovu aplikaciju! Evidencija o dnevnom nivou padavina, navodnjavanju, radovima u polju, đubrenju, temperaturi zemljišta, zaštiti bilja i mnoge druge informacije sada su na jednom mestu! Njima možete jednostavno pristupiti i porediti ih. Kalendar unosa može biti po oblasti ili po hibridu. Možete unositi i važne fotografije, a dostupan vam je i katalog proizvoda.
 


Agro-Assist


Detalji o aplikaciji:
dostupna je i na srpskom jeziku i možete je preuzeti besplatno za Android uređaje ovde, ili za iOS uređaje ovde. Pročitajte više o ovoj aplikaciji i njenim mogućnostima na zvaničnom sajtu DuPont Pioneer.

5 najboljih aplikacija za modernog poljoprivrednika


 

3. NutriKalk Elixir Zorka

 


Kolika količina đubriva je potrebna za određenu vrstu zemljišta? NutriKalk aplikacija vam nudi odgovor! Reč je o kalkulatoru koji, na osnovu rezultata analize zemljišta dobijenih AL-metodom, izračunava optimalne količine makroelemenata za đubrenje biljnih vrsta. Ostavljena je i opcija da se, preko sekcije „Kontakt“, korisnici direktno obrate stručnom timu kompanije „Elixir Zorka“ radi dobijanja podrobnijih informacija. Kao dodatna usluga, postoji mogućnost i da se vodi evidencija o primeni đubriva za razne parcele. Složićete se da je to sve što vam je potrebno kada je reč o korišćenju đubriva.

NutriKalk Elixir Zorka


Detalji o aplikaciji:
dostupna je samo za Android uređaje, na srpskom je jeziku i možete je preuzeti besplatno ovde. Pročitajte više o ovoj aplikaciji za zvaničnom sajtu Elixir Zorka.

Na kraju bismo napomenuli da su ove 3 aplikacije, ako ih koristite zajedno, idealna podrška svakom poljoprivredniku. Ostaje vam samo da podignete na viši nivo upravljanje svojom poljoprivrednom proizvodnjom tako što ćete u upotrebu staviti baš ove aplikacije!

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica