Predstavljamo vam italijanske „Caffini“ i „Gaspardo“ prskalice

Predstavljamo vam italijanske „Caffini“ i „Gaspardo“ prskalice

Kompanija ALMEX jedan je od lidera u prodaji poljoprivredne mehanizacije u našoj zemlji. Ona postoji od 1992. godine i generalni je zastupnik u Srbiji za inostrane proizvođače kao što su: „Claas“, „Holmer“, „Lemken“, „Keckerling“. Ovoga puta predstavljamo vam prskalice iz ALMEX-ovog asortimana. U ponudi su nošene i vučene prskalice italijanskog proizvođača „Caffini“ i samohodne prskalice Gaspardo.

Caffini“ prskalice namenjene su različitim veličinama parcela i omogućavaju laku, brzu i bezbednu upotrebu sredstava za zaštitu bilja. Menadžer prodaje poljoprivredne mehanizacije u kompaniji „Almex“, Siniša Uverić, istakao je posebnu karakteristiku „Caffini“ prskalica – a to je njihova pouzdanost.

Prvenstvena prednost ovih prskalica je njihova pouzdanost. Prodajemo ih više od deset godina i vrlo su pouzdane u radu na polju. Svaka prskalica je opremljena sa više vrsta dizni tako da se u odnosu na potrebe mogu menjati“, rekao je Siniša Uverić. 
 

Prskalica - ©Agromedia 


Pumpa protoka 230 l/min, poseban rezervoar za hemijska sredstva i jedinstven sistem za mešanje u rezervoaru omogućavaju efikasnu primenu pesticida
. Veliki točkovi na vučenim prskalicama omogućuju i veliku prohodnost kroz usev, a istovremeno ostavljaju uzan trag.

Prodajemo prskalice kapaciteta od 1.000 do 3.300 litara, radnog zahvata krila od 12 do 24 metra. Možemo reći da svaka vučena prskalica zapremine preko 2. 000 litara ima u sebi računar koji automatski određuje normu prskanja, što je veoma važno. Prilagodili smo specifikacije naših prskalica potrebama naših proizvođača“, ističe Uverić. 
 

Prskalica - ©Agromedia 

Na imanjima „Almex” tretman se vrši „Caffini“ prskalicama koje vuku „Claas“ traktori, najčešće „Arioni“. Elektronska kontrola iz kabine traktora daje veći radni komfor i bolju dnevnu produktivnost. To svakako najbolje znaju rukovaoci ovim mašinama koji, kako kažu, prskanje vrše uspešno, uprkos pojačanom vetru.

Prednost prskalice je veliki radni učinak, kvalitet i velika preciznost prilikom rada, koja se postiže štelovanjem pre početka sezone. Jednom prskalicom mogu da uradim 16 ha, u zavisnosti od potrošnje vode po hektaru. Uz pomoć dizni koje su podešene za vetar može da se postigne odličan radni učinak“, objašnjava Zoran Biro, traktorista na imanju Stari Tamiš.
 


Prvenstvena prednost ovih prskalica je njihova pouzdanost.

U „Almex-ovoj“ ponudi je i jedinstvena samohodna prskalica „URAGANO“, italijanskog proizvođača „Gaspardo“, namenjena većim poljoprivrednim proizvođačima. Njen radni zahvat je 24 metra. 


„Istakao bih da pored klasične aplikacije ova prskalica ima i vazdušnu podršku koja omogućava bolju aplikaciju preparata. Klirens ove prskalice, takođe važan za aplikaciju, kod visokih biljaka je 3 metra, tako da nema ograničenja u periodu prskanja, može i kasnijim periodima vegetacije i kod visokih biljaka da se prska“, dodaje gospodin Uverić.
 

Prskalica - ©Agromedia  


Na kraju, ako se odlučite za jednu od prskalica iz „Almex-ovog“ asortimana, nije zgoreg da znate da ova kompanija ima specijalnu ponudu. Više informacije potržite na „Almex-ovom“ sajtu.

„Mi imamo saradnju sa svim renomiranim lizing kućama i bankama u Srbiji. Naravno, imamo i neke specijalne uslove, karakteristične za našu kompaniju, kao što je prodaja svih mašina na rok otplate od 10 godina. Kamate su u ovom momentu smanjenje, a za neke mašine mi beneficiramo deo kamate, tako da su uslovi prodaje šaroliki“, ispričao je Uverić.
 

Prskalica - ©Agromedia

U slučaju mogućih kvarova, kompanija „Almex“ ima jaku postprodajnu podršku u vidu ovlašćenog servisa i prodaje rezervnih delova. Ove prskalice, kao i još oko stotinu poljoprivrednih mašina iz svog asortimana, „Almex“ će predstaviti na predstojećem 83. Međunarodnom sajmu poljoprivrede od 14. do 20. maja u Novom Sadu.

Sagovornici:
Siniša Uverić, menadžer prodaje mehanizacije u „Almex“-u
Zoran Biro, traktorista na imanju Stari Tamiš

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica