Predstavljamo najbolji mobilni telefon za poljoprivrednike!

Predstavljamo najbolji mobilni telefon za poljoprivrednike!

CAT S61 je gotovo neuništiv mobilni uređaj – idealan za poljoprivrednike. S obzirom na to da Caterpillar proizvodi i traktore, nije strano odakle se javila ideja da u saradnji sa kompanijom Bullet napravi i liniju ovako moćnih mobilnih telefona. 

S61 je najnoviji CAT mobilni uređaj sa termalnom kamerom, uspešno meri temperaturu i vlažnost vazduha, otporan je na vodu, pesak, atmosferski pritisak, udarce i pad sa visine od 1,8 metara. CAT S61 podnosi varijacije u temperaturama od -30 do +65 stepeni celzijusa i za razliku od prethodnog modela poseduje i laser koji uperen u bilo koji objekat na razdaljini do 10 metara meri rastojanje.

Janko Turčan koristi Caterpillar mobilne uređaje duži niz godina, trenutno koristi model S60 i nada se da će u narednom periodu nabaviti i najnoviji CAT S61.

 

 CAT S61 © Agromedia

 

„U poljoprivredi je jako bitno da se proverava temperatura i vlažnost vazduha, kako bi primena fungicida i pesticida za prskanje određenih kultura bila što uspešnija. Pored toga, imam dva traktora na vazdušno hlađenje i tu mi je jako bitno u pojedinim trenucima da odredim temperaturu motora i temperaturu hidraulične pumpe i to sve sada vrlo lako mogu da odredim sa ovim telefonom, objasnio je Turčan na koji način mu koristi ovaj uređaj i dodao:

„Pored toga, na njivama često ima vode, ako upadne u vodu ili čak i na beton, ovaj telefon, ali i svaki drugi model marke Caterpillar sve to može da podnese bez kvarova.“

Turčan smatra da je CAT mobilni uređaj, a naročito najnoviji model S61 zahvaljujući svojim mogućnostima idealan za svakog poljoprivrednika.


 

CAT S61 © Agromedia

 


„Kod mene stvarno ima mogućnosti da se pokaže u punom sjaju, sve u zavisnosti od ažuriranja aplikacija za moje potrebe, verujem da bi se tako pokazao i u drugim delatnostima, na primer na lokalitetima gde se vadi kamen ili gde se prevrće neka zemlja ili na šljunkarama, u prostorijama gde su neka isparenja… Svakom bih od srca preporučio da koristi CAT S61“, kaže Janko.

CAT S61 je vodootporan i na dubini od pet metara može da bude bez posledica i duže od sat vremena. Ako obavljate radove po kiši, ili Vam u toku radova telefon upadne u gusto blato – neće mu biti ništa, a isto važi čak i ako ga pregazite traktorom – zato je CAT S61 – supermen među mobilnim telefonima.


Sagovornik:

Janko Turčan, Stara Pazova

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica