Poverenje koje se isplati IZ ISKUSTVA – CLAAS nemačka mehanizacija za ratarstvo

Poverenje koje se isplati IZ ISKUSTVA – CLAAS nemačka mehanizacija za ratarstvo

Naš domaćin Atila Kiš godišnje utovi oko 4.000 tovljenika. 

Na oko 600 jutara zemlje sam proizvodi hranu za njihov tov, a eventualne viškove prodaje na tržištu.

Pored dva traktora i kombajna koji nose brend Claas u svom skladištu Atila je parkirao i telehender Škorpion, takodje brend Claas. Očigledno je da je ovom brendu, ali i kompaniji Almex koja ga distribuira na našem tržištu Atila ukazao veliko poverenje, a kako smo od njega čuli ne bez razloga.

Za upravljanje ovom mehanizacijom zadužen je Joška Kovač, pa nismo odoleli da i od njega čujemo kakvi su njegovi utisci i mišljenje o ovim mašinama.

Atila Kiš iz Kelebije obrađuje oko 600 jutara zemlje na kojoj proizvodi svu neophodnu hranu za svoju farmu na kojoj utovi oko 4.000 tovljenika godišnje.

Da bi posao u ratarstvu obavio na vreme i bez većih problema, doneo je odluku da poverenje da nemačkom brendu Claas koji na našem tržištu distribuira kompanija Almex.

(SLIKA Printscreen AGROmedia)

Prvo je kupio traktor Axion 840 od 250 KS, a ubrzo zatim i Axion 920 od 320KS, u žetvi koristi kombajn Lexion 6700 a za sve radove koristi i telehender Škorpion.

Iako kompanija Almex ima razvijenu servisnu mrežu i veliki izbor rezervnih delova, Atila za time nije imao potrebe. Do sada je sa traktorima ostvario po nekoliko hiljada radnih sati i nije bilo nikakvih problema ni kvarova. Mogu da se voze i po 15 sati dnevno, a da se vozač ne umori , mali su potrošači goriva i vrlo su udobni i pouzdani.

 

Sponzorisani članak, Almex

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica