Ovako se najbrže prodaje poljoprivredna mehanizacija

Ovako se najbrže prodaje poljoprivredna mehanizacija

Na 85. Međunarodnom Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu predstavila se i kompanija VGP čija delatnost je uvoz i distribucija šumsko-komunalne i poljoprivredne mehanizacije. Sve od traktora do priključnih mašina.

„Na sajmu smo predstavili svoj osnovni program, traktore brenda Hattat, takođe imamo priključne mašine iz Italije, Poljske, Turske. Kupci su najviše zainteresovani za sejalice, poslednje tri godine smo broj jedan kada je reč o sejalicama u Srbiji“, rekao je Đorđe Vasiljević, direktor kompanije VGP.

Đorđe Vasiljević ističe i da se prodaja sejalica, ali i svih drugih poljoprivrednih mašina iz ponude kompanije VGP, znatno povećala od kada se oglašavaju na sajtu Moj auto.

Oglašavanjem na sajtu Moj auto udvostručio prodaju mašina

„Ocenio bih tu saradnju kao dobru, za preduzeće VGP, saradnja sa portalom Moj auto je od izuzetnog značaja, vidan je pomak u interesovanju kupaca, imamo veliki broj pregleda, poziva i sigurno ćemo nastaviti saradnju“, kaže on.

Prema podacima sajta Mojauto.rs u toku prošle godine na njihov sajt ušlo je gotovo 7 miliona posetilaca. Ukoliko želite da kupite ili prodate poljoprivredne mašine na internetu verovatno nema bolje ponude.

Sagovornik:

Đorđe Vasiljević, VGP


Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica