Konačno objavljen Javni poziv za nabavku novog traktora

Konačno objavljen Javni poziv za nabavku novog traktora

Objavljen je javni poziv za podnošenje zahteva za odobravanje podsticaja za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za nabavku novog traktora u 2017. godini.
 

Traktor - © Pixabay

Javni poziv sadrži podatke o licima koja ostvaruju prava na podsticaje, uslovima i načinu ostvarivanja prava na podsticaje, obrascima zahteva, kao i maksimalnim iznosima podsticaja po korisniku, u skladu sa Pravilnikom. Takođe, sadrži informacije o visini ukupnih raspoloživih sredstava po Javnom pozivu, rokovima za podnošenje zahteva i dokumentaciji koja se podnosi uz zahteve kao i druge podatke potrebne za sprovođenje Javnog poziva.

Pravilnikom o podsticajima za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za nabavku novog traktora, o kome smo već pisali, propisani su uslovi i način ostvarivanja prava na podsticaje za kupovinu novog traktora, obrasci zahteva, kao i maksimalni iznosi podsticaja po korisniku.

Zahtev za odobravanje prava na podsticaje u skladu sa ovim Javnim pozivom podnosi se u roku od 10. aprila do 19. maja 2017. godine na Obrascu – Zahtev za odobravanje prava na podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za nabavku novog traktora u 2017. godini, koji čini sastavni deo ovog Javnog poziva.

Za odobravanje prava na podsticaje u skladu sa ovim Javnim pozivom opredeljena su sredstva u ukupnom iznosu od 210.500.000 dinara.

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENjE ZAHTEVA ZA ODOBRAVANjE PODSTICAJA ZA INVESTICIJE U FIZIČKU IMOVINU POLjOPRIVREDNOG GAZDINSTVA ZA NABAVKU NOVOG TRAKTORA U 2017 GODINI JAVNI POZIV ZA PODNOŠENjE ZAHTEVA ZA ODOBRAVANjE PODSTICAJA ZA INVESTICIJE U FIZIČKU IMOVINU POLjOPRIVREDNOG GAZDINSTVA ZA NABAVKU NOVOG TRAKTORA U 2017. GODINI

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica