Kvalitet i povoljnost – Širok asortiman poljoprivrednih mašina na jednom mestu!

Kvalitet i povoljnost – Širok asortiman poljoprivrednih mašina na jednom mestu!

Kompanija Sinpeks posluje već duži niz godina na našim prostorima, a paralelno sarađuje i sa velikim brojem inostranih firmi. Osnovana je početkom 90-ih godina sa centralom u Makedoniji i skladištem velikog broja poljoprivredne mehanizacije i priključnih mašina. Sinpeks kompaniju osim u Makedoniji možete pronaći i u Srbiju i Bosni i Hercegovini.

Iskustveno i pragmatično je prenošeno znanje sa generacije na generaciju tako da su brižljivo birani brendovi i izvori dobrih i kvalitetnih mašina. Istraživanje u brendovima poljoprivredne mehanizacije je zasnovano na dugogodišnjem iskustvu kako u finansijskoj oblasti i isplativosti mašina tako i u njihovoj eksplataciji.

,,Sinpeks posluje sa proizvođačima iz Turske, Indije i Kine. Ove zemlje akreditovale su se u poljoprivredi i veoma su ozbiljne u tome. Neke od firmi su Fermak, Kareta i svetska poznata fabrika Shaktiman koja pravi brend u naše ime i za naš račun koji se zove Agrina. Pored ovih fabrika poslujemo i sa fabrikom iz Slovenije i sa jednom poljskom fabrikom“, kaže Saša Jovanovski.

Ova kompanija nudi poljoprivrednicima i posebne povoljnosti kada je reč o akridetiranju.

,,Naše poslovanje se zasniva na mogućnosti akreditiranja sa ProCredit bankom i to uglavnom sa poljoprivrednim gazdinstvima kojima omogućavamo da na 60 rata dobijaju poljoprivrednu mehanizaciju uz odlične uslove bez troškova obrade kredita i bez učešća sa 1,9% kamate na godišnjem nivou“ , kaže Saša Jovanovski.

Kompanija Sinpeks u svom portfoliju ima različitih vrsta mašina koje mogu biti od velike koristi našim poljoprivrednicima.

Pored osnovne mehanizacije, na sajtu sinpeks.rs možete pogledati i ostale mašine kao što su: rasipač đubriva, prskalice, atomizeri, freze…Pored ovih proizvoda kompanija Sinpeks nudi i seno prevrtače, prese za baliranje, prikolice, tanjirače…

Pogledajte sajt Sinpeks i pronađite svu neophodnu mašineriju!


Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica