Dodatna vučna snaga traktora sa novom Mitas gumom

Dodatna vučna snaga traktora sa novom Mitas gumom

Mitas je spreman da isporuči više snage za vuču traktora lansiranjem svoje specijalno razvijene takmičarske gume PowerPull 01. Nova 24.5-32 PowerPull 01 je jedna od najčešće korišćenih veličina za traktore na takmičarskom nivou.

mitas guma za takmičenje

Nova guma je druga Mitas PowerPull 01 guma napravljena da pruži izuzetnu vožnju, a dolazi nakon veoma uspešne verzije 30,5L-32 lansirane 2016. Dizajnirana za pogon na zadnje točkove i ekstremno opterećenje, glatka površina nema šaru gazećeg sloja što omogućava timovima da naprave svoje. Njen dizajn proizilazi iz višegodišnjeg iskustva u projektovanju i proizvodnji guma za traktore velike konjske snage.

Mitas ima dugu istoriju na takmičenjima za vuču traktora, radeći sa nekoliko štala za vuču i brojnim timovima koji su se takmičili sa gumama Mitas PowerPull 01. Od 2014. Mitas je partner Evropskog komiteta za vuču traktora (ETPC), organizacije koja stoji iza serije takmičenja Evropskog Evrokupa.

Pavel Kott, menadžer proizvoda za Mitas poljoprivredne gume, kaže: „Vuča traktora je ekstreman sport koji zaista stavlja gume na test. Proizvodnja pravih guma je zahtevan posao, a Mitas je tu da nastavi da podržava sve naše kupce širom sveta u ovom posebnom sportu. Sa razvijenim dvema novim veličinama, možemo da pokrijemo najpopularnije traktore na takmičarskom nivou i jedva čekamo da vidimo koliko će se dobro ponašati u predstojećim obračunima.” Saznajte više informacija o gumama Mitas PowerPull 01: www.mitas-tyres.com/en/products/agricultural-tyres/tractor-diagonal/powerpull

Pronađite najbližeg prodavca Mitas guma ovde: www.mitas-tyres.com/en/dealers-locator

Mitas

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica