SNAŽAN i EFIKASAN Claas Arion 650: Pored toga UDOBNIJI traktor nisam vozio!

SNAŽAN i EFIKASAN Claas Arion 650: Pored toga UDOBNIJI traktor nisam vozio!

David Varga iz Doroslova, obrađuje 200 hektara zemlje i seje uobičajene kulture koje se gaje u Zapadnoj Bačkoj, pšenicu, kukuruz, soju, suncokret i od prošle godine pivarski ječam. Pored toga pruža usluge pre svega u žetvi, pa se zato pre četiri godine odlučio da kupi novi Claas-ov kombajn model Tucano 440. Ono što mu je

CLAAS TRAKTORI – udobna mehanizacija sa dobrom pokretljivošću

Kada su traktori u pitanju takođe je izbrao brend Claas, ima dva modela Arion 420 i drugi jači Arion 650 koji mu služi za teže poslove. Poverenje brendu Claas ukazao je  iz više razloga, a kao najznačajnije navodi: udoban, dobar, pokretan i najbolji odnos cene/kvaliteta. Pored toga za njega je, kao poljoprivrednik,a izuzetno je važno da ima pristupačan servis 24/7  i veliki izbor rezervnih delova.

CLAAS TRAKTOR DOROSLOVO

 

Laganije radnje sa traktorom Arion 420

Sa modelom Arion 420 obavlja laganije poslove kao što su setva, špartanje …

Ostao je veran brendu jer, pored toga što su mu mašine korisne i znatno olakšavaju poslove, mnogi delovi su odgovarajući za različite modele.

Svoju saradnju sa kompanijom Almex ocenjuje kao odličnu jer se i oni sami bave poljoprivrednom proizvodnjom i kako kaže, najbolje razumeju potrebe i probleme poljoprivrednika.

Ovo ne iznenađuje s obzirom na to da da su CLAAS traktori među najtraženijima na tržištu i da je velika potražnja direktan odraz njihovog kvaliteta i efikasnosti u radu.


Zašto je značajno to da je tehnologija glavni oslonac CLAAS traktora?

Korišćenje vrhunskih tehnologija virtualne stvarnosti, 3D animacija i VR naočara, omogućilo je digitalnu simulaciju svih procesa, od pogonskog sklopa do gotovog i testiranog traktora, čak i za modele traktora koji još nisu ušli u proizvodnju, još u vreme faze planiranja modernizacije postrojenja kada su se mogle identifikovati i sve potrebne strukturne promene.

CLAAS TRAKTOR DOROSLOVO

Claas traktor danas silazi s montažne trake nakon samo 15 sati!


Zahvaljujući uvođenju 40 automatiziranih nosača (AGV) koji mogu prenositi i do 20 tona svaki, automatiziranom skladištu, novoj test-stanici kočnica, novim procesima punjenja tečnosti i završnog bojenja i drugim unapređenjima, ovo je danas moguće, a i u skladu sa potražnjom.

75 traktora se proizvede na dnevnoj bazi, što je praktično povećanje proizvodnog kapaciteta za 3.000 traktora godišnje u odnosu na dosadašnjih 10.000. Svi ti poljoprivrednici znaju-dobra mehanizacija je razlika između uspeha i profita sa jedne i propuštenih prilika sa druge strane.


VIŠE NA TEMU:

ALMEX NAJBOLJI TRAKTOR

CLAAS TRAKTOR I KOMBAJNI

CLAAS NEMAČKI KVALITET MEHANIZACIJE

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica