Napravljen u NEMAČKOJ i Radi kao Sat | CLAAS ARION 630C

Napravljen u NEMAČKOJ i Radi kao Sat | CLAAS ARION 630C

Ako ste u potrazi sa ekonomičnim traktorom onda je CIAAS ARION 360C pravi izbor za Vas. Ovaj trakor je spreman da savlada sve izazove u radu. Njegov odnos prednje i zadnje vuče oduševiće mnoge poljoprivrednike!

CIAAS ARION 360 je trakor koji ima 155 konja. Njegova prednja vuča je 47 a zadnja 53. Izuzetno je snažan i odličan za male obradjive površine. Zoran i  njegov sin Aleksandar Vujičić iz Aleksandrovca imaju samo reči hvale za ovaj traktor. Od nedavno je postao ponosni vlasnik.

,,Sa njim smo do sad poorali 70 hektara našeg zemljišta i još pored toga i komšijskog. Vukli smo i kukuruz sa njim, prikačili smo prikolicu koja je teška 8 tone i traktor se pokazao izuzetno snažan i jak.“

Aleksandar ne krije svoje oduševljenje i već ima u planu koje će poslove dalje obavljati sa ovim traktorom. Trenutno mu je primarno da kupi svetospremač i u potpunosti isproba njegovu snagu, a do tad će sa Arion-om 630c prevoziti robu, vući đubriva i semena.

momak ispred Claas traktora

Oslonac ovog traktora je nezavisan od kabine i šasije i sadrži 4 amortizera. Aleksandar ističe i veliku udobnost ovog traktora i nejgovog sedišta jer se u kabini nalazi original gramerovo sedište. Reklo bi se da su proizvođači mislili na sve, a odnos cene i kvaliteta ovog traktora na visokom nivou!

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica