Tajne uspešnih poljoprivrednika: Kako do sredstava za proizvodnju

Tajne uspešnih poljoprivrednika: Kako do sredstava za proizvodnju

Kako bi se ciklus poljoprivredne proizvodnje neometano i uspešno odvijao potreban je novac, ali posle sušne godine mnogi ga nemaju dovoljno. Ukoliko se bavite poljoprivredom, sigurno dobro znate da nije lako doći do sredstava za svakodnevne aktivnosti koje su neophodne kako bi godina bila rodna.

Agro krediti - © Direktna banka 

Vlasnici gazdinstava rešenje sve češće pronalaze u podizanju kredita za poljoprivrednike koji, uz izbor adekvatne ponude sa najpovoljnijim uslovima, mogu doprineti stabilnom razvoju imanja.

Ukoliko i vi razmišljate kako ćete finansirati tov, stočnu hranu, veterinu, repromaterijal za setvu, gorivo i slično, imamo sjajne vesti za vas. Direktna Banka u ponudi ima kratkoročne i dugoročne dinarske kredite sa fiksnom kamatnom stopom, za finansiranje obrtnih sredstava i ulaganja u sve poslovne aktivnosti agrarnih domaćinstava, poput ratarstva, stočarstva, voćarstva i povrtarstva. Ovi krediti se odobravaju bez depozita i učešća, u maksimalnom iznosu do tri miliona dinara.

Agro krediti - © Direktna banka

Direktna Banka nudi rešenje i za one koji planiraju kupovinu višegodišnjih zasada, poljoprivrednog zemljišta, osnovnog stada, nove opreme i mehanizacije, kao i kupovinu, izgradnju ili adaptaciju poljoprivrednih objekata. U tom slučaju pravi izbor su novi Agro krediti za osnovna sredstva. Kako je poljoprivrednicima najbitnije da do potrebnih sredstava dođu brzo i lako, Direktna Banka je maksimalno pojednostavila proceduru podnošenja zahteva za kredit, a rok odobrenja skratila na samo nekoliko dana po dostavljanju potrebne dokumentacije. Ukoliko vas brinu rokovi otplate, obradovaće vas informacija da su Agro krediti Direktne Banke u potpunosti prilagođeni vašim potrebama pa se sredstva, u zavisnosti od vrste delatnosti kojom se registrovano poljoprivredno gazdinstvo bavi, mogu vraćati u vidu mesečnih, tromesečnih i šestomesečnih anuiteta.

Sve dodatne informacije i praktične savete kako da na najbolji način obezbedite adekvatnu finansijsku podršku za investicije i obrtna sredstva možete dobiti u bilo kojoj od 47 ekspozitura Direktne Banke u Srbiji.

Sponzorisani članak

Direktna Banka
Adresa: Bulevar kraljice Marije 54B, 34000 Kragujevac
Tel: 011/333-60-00
Web adresa: www.direktnabanka.rs

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica