Vesti – Pčelarska konferencija i izložba pčelarske opreme na Novosadskom sajmu

Vesti – Pčelarska konferencija i izložba pčelarske opreme na Novosadskom sajmu

„Pomerajmo granice“ slogan je Međunarodne pčelarske konferencije koja će se održati u subotu, 10. decembra, na Novosadskom sajmu. Pored konferencije posetioci će na istom mestu moći da pogledaju i izložbu pčelarske opreme.

Pčele - © Agromedia

Organizatori konferencije i pčelarske izložbe su Savez pčelarskih organizacija Srbije (SPOS) i Novosadski sajam. Teme o kojima će se razgovarati na pčelarskoj konferenciji biće aktuelne za sve učesnike događaja.

Sagovornici na okruglim stolovima i panel diskusijama biće ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine, Branislav Nedimović, savetnik premijera Srbije za poljoprivredu, Dragan Glamočić i pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Vuk Radivojević.

Na izložbi pčelarske opreme posetiocima će na oko 3.000 kvadratnih metara biti ponuđene košnice, satne osnove, dimilice, vrcaljke i oprema za vrcanje meda, sredstva za prehranu i zaštitu pčela, lekovi i stimulativna sredstva, ambalaža, medonosne biljke.

Kako najavljuju izlagači, oprema će se prodavati po sniženim cenama, a pripremaju se i akcije u okviru kojih će biti odobrene posebne pogodnosti pri kupovini.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica