Vesti – Evo kakvu je sajamsku ponudu kredita „Komercijalna banka“ pripremila za poljoprivrednike!

Vesti – Evo kakvu je sajamsku ponudu kredita „Komercijalna banka“ pripremila za poljoprivrednike!

„Komercijalna banka je 2008. godine prepoznala značaj i potencijal poljoprivredne proizvodnje i krenula u taj segment kreditiranja. Od tada je svake godine prisutna na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, pa njen štand možete posetiti i ove godine. Mi smo istraživali kakva vas ponuda kredita tamo očekuje. Pogledajte šta smo saznali!

Gospođa Radmila Makrić, direktorka odeljenja poljoprivrede u „Komercijalnoj banci“, objasnila nam je kakve specijalne ponude kredita poljoprivrednici mogu da očekuju na predstojećem Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu. Ona nam je otkrila i na koji period se odobravaju krediti, i koliko iznosi grejs period za njihovu otplatu.

Uz redovnu ponudu Kombank agro kredita ‘Komercijalna banka’ je za klijente pripremila i posebnu, sajamsku ponudu, koja će važiti za sve podnete zahteve do kraja maja. Posebna ponuda odnosi se na kredite za finansiranje svih vrsta investicija u poljoprivredi, kao što su kupovina poljoprivrednog zemljišta, objekata, nove i korišćene mehanizacije, podizanje višegodišnjih zasada, silosa i druge investicije“, istakla je gospođa Radmila Makrić.
 

Zasad malina pod protivgradnom mrežom - ©Agromedia 


„Namena kredita može da bude i refinansiranje kredita u drugim bankama, koji su odobreni pod nepovoljnijim uslovima. Krediti se odobravaju sa rokom do 6 godina, a postoji i mogućnost grejs perioda, odnosno odložene otplate do godinu dana. Ove kredite karakteriše veoma fleksibilan način otplate, a poljoprivrednici mogu da biraju između mesečnih, tromesečnih, šestomesečnih ili godišnjih rata
“, dodala je gospođa Makrić.

Sagovornica:
Radmila Makrić, direktorka odeljenja poljoprivrede u “Komercijalnoj banci”

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica