Vesti – 83. Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu

Vesti – 83. Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu

83. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu održaće se od 14. do 20. maja. Ove godine očekuje se dolazak najmanje 1.500 izlagača i to iz 60 država, više od 100.000 posetilaca, a zemlja partner biće Italija.

Sajam poljoprivrede u Novom Sadu već godinama važi za jedan od najvažnijih poslovnih događaja u ovom delu Evrope. On okuplja brojne značajne domaće i strane kompanije iz oblasti poljoprivredne proizvodnje, hrane i pića, poljoprivredne mehanizacije, opreme za prehrambenu industriju, hemijskih i zaštitnih sredstava, proizvođače organske i zdrave hrane i mnoge druge.

Ove godine na Novosadskom sajmu će biti održana do sada najveća izložba poljoprivredne mehanizacije. Prvi put će našim proizvođačima i posetiocima biti prezentovani vrhunski proizvodi iz Kine, u okviru izložbe „Premium brands from China”, a najavljene su i kolektivne izložbe iz brojnih drugih zemalja.
 

Fontana na novosadskom sajmu - ©Agromedia 

Tradicionalno, na Sajmu poljoprivrede biće organizovana i nacionalna izložba stoke, izložba organske proizvodnje i proizvoda sa oznakom geografskog porekla, poklon-igra u kojoj je glavna premija traktor Belarus 422, stručna predavanja i prezentacije u Kongresnom centru Novosadskog sajma.

Generalni sponzor 83. Međunarodnog poljoprivrednog sajma je Generali osiguranje Srbija.

Kapije Novosadskog sajma biće otvorene od 9 do 19 časova, a pojedinačne ulaznice će koštati 500 dinara. Kolektivne ulaznice za grupe od 15 i više ljudi iznosiće 350 dinara, dok će se kolektivne posete đaka i studenata, penzionera i dece naplaćivati 200 dinara.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica