AGRO PRIČE – PODKAST koji oduševljava i inspiriše!

AGRO PRIČE – PODKAST koji oduševljava i inspiriše!

Hvatajući korak sa vremenom u jednoj od najdinamičnijih oblasti današnjice, na Agromedia portalu mešaju se stara i nova znanja, mudrost tradicije i najnovija tehnološka dostignuća. Prateći trendove u savremenoj komunikaciji, odlučili smo da se vama, našoj dragoj publici, obratimo na malo drugačiji način. Ubuduće ćete, osim na portalu i putem društvenih mreža, naše priče moći da čujete i vidite u novom formatu – kroz podkast AGRO PRIČE.

AGRO PRIČE PODKAST

AGRO PRIČE više su od poljoprivrede. To su iskustva koja inspirišu, mudrost i znanje izuzetnih ljudi koje ćete i vi moći da čujete. To su priče o greškama na kojima se uči, o snazi volje, o ljubavi prema svom poslu, o filozofiji života.

Naš AGROmedia tim se sa puno ljubavi posvetio kreiranju podkasta AGRO PRIČE. Među gostima ćete videti vredne, uspešne i zanimljive ljude – naše drage prijatelje, uspešne preduzetnike, a iznad svega domaćine. Ljude sa vizijom koji će vas informisati, zabaviti, zaintrigirati, a pre svega nadahnuti.

U prvoj epozodi ugostili smo Dragoljuba Milovanovića, našeg dragog prijatelja i istinskog domaćina, koji će sa vama podeliti svoju priču o tome kako biti uspešan voćar u Srbiji.

Pratite podkast AGRO PRIČE na našem Youtube kanalu i ne propustite prvu epizodu u nedelju, 16. juna, od 19h.

Gledamo se, slušamo se, inspirišemo se…

Vaš AGROmedia tim.💚

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica