Rekordan broj poseta na Sajmu turizma

Rekordan broj poseta na Sajmu turizma

Na ovogodišnjem 39. Međunarodnom beogradskom sajmu turizma zabeležen je rekordan broj poseta. Kako organizatori navode, Sajam je posetilo 74.762 čoveka, što predstavlja najveći broj posetilaca u istoriji održavanja ove manifestacije.
 

 39. Međunarodni sajam turizma - © Agromedia

Najveća turističko-privredna manifestacija u ovom delu Evrope opravdala je lidersku poziciju u regionu i uspešno nastavila trend rasta, kako po broju učesnika – izlagača i zemalja koje su nastupile, tako i po broju posetilaca.

Samo na dan otvaranja manifestaciju je posetilo za 31% više posetilaca u odnosu na prošlu godinu, a u brojkama to je skoro tri hiljade posetilaca više u odnosu na prošlogodišnji prvi dan Sajma.
 

39. Međunarodni sajam turizma - © Agromedia

Na Sajmu se beleži i rekordan broj izlagača. Naime, u šest hala Beogradskog sajma više od 1.100 izlagača iz 56 zemalja sveta predstavilo je svoje turističke ponude, kulturu, običaje, vina i specijalitete kojim očaravaju turiste i goste.

Srbija je predstavljena kroz brojne programe i prezentacije kao zemlja pogodna za investicije, poslovne susrete, kongrese i seminare, ali i za obilazak, odmor, rekreaciju i oporavak, sport i adrenalinske avanture, šoping i zabavu.

Ova atraktivna manifestacija posetiocima je pružila jedinstvenu mogućnost da ostvare ekskluzivne sajamske pogodnosti i na vreme rezervišu letnje aranžmane.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica