Održan 11. EXPO kućni sajam kompanije Agromarket

Održan 11. EXPO kućni sajam kompanije Agromarket

Kompanija Agromarket je u periodu od 19. do 21. februara održala 11. EXPO kućni sajam u Beogradu. I ovaj put predstavljena je bogata paleta proizvoda pripremljenih za novu sezonu.

Agromarket svake godine ima mnogo noviteta. Što se tiče garden uređaja, imamo nekoliko novih linija i tehničkih rešenja. Što se tiče agro programa, predstavili smo nova semena, pesticide, fungicide, đubriva… Agromarket se ozbiljno uključuje u trku u distribuciji semena od 2018. Trudimo se da izađemo svakom korisniku, kupcu, odnosno poslovnom partneru u susret, ovde smo da razmenjujemo iskustva i zajedno napredujemo“, izjavio je za Agromediju Ivan Krošlak.

Sajam je trajao od 19. do 21. februara, a poseban akcenat stavljen je na novi prodajni program brenda Villager

Održan peti zimski seminar kompanije Agromarket

„Trudimo se da oplemenimo ovaj sajam, da bude što interesantniji. Svake godine organizujemo nagradnu igru i posetiocima poklanjamo nagrade. Takođe organizuju se brojna edukativna predavanja gde svi posetioci mogu da nauče nove stvari. Prošle godine smo pokrenuli aplikaciju Agro svet i to će biti baza znanja, gde naši svi korisnici kada instaliraju aplikaciju mogu da pronađu na jednom mestu sve relevantne informacije o poljoprivredi“, objasnio je Ivan Krošlak.

11. EXPO kućni sajam Agromarket © Agromedia

Kvalitet proizvoda koje nudi Agromarket prepoznalo je preko 3000 korisnika, kupaca i poslovnih partnera ove kompanije, kako iz Srbije, tako i iz regiona i sveta, pa se i broj posetilaca sajma svake godine povećava.

„Dolazio sam desetak puta na sajmove Agromarketa. Toliko dugo sarađujemo da se ja ovde osećam kao domaćin. Ovde se družimo sa dobavljačima. Ja sam iz Petrovca na Mlavi, tamo smo jako dobro snabdeveni sa svim proizvodima iz ponude Agromarketa, između ostalog i zahvaljujući sajmu, na kome svake godine kupujemo i osamdeset odsto robe”, izjavio je Dragan Brejić, direktor poljoprivredne apoteke „Neško“.

11. EXPO kućni sajam Agromarket © Agromedia


Brojni posetioci sa kojima smo razgovarali ističu da pored kupovine na sajam Agromarketa dolaze da ne bi propustili priliku da nauče novo na predavanjima.

„Meni su predavanja vrlo važna, volim da naučim nove stvari, ovde upijam znanja, za mene je sve novo jer nisam iz struke. Dok moji zaposleni stručnjaci dolaze da saznaju šta je novo u ponudi”, kaže Dušan Milenković direktor kompanije „Agro-life“ iz Surdulice.

Nakon više od četvrt veka postojanja, kompanija Agromarket je danas vodeći proizvođač, zastupnik, i distributer širokog portfolia proizvoda na tržištu Zapadnog Balkana.


Sagovornici:

Ivan Krošlak, direktor marketinga kompanije Agromarket


Dušan Milenković, „Agro-life“ Surdulica

Dragan Brejić, direktor poljoprivredne apoteke „Neško“

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica