Krediti za osnovna i obrtna sredstva namenjena svakom poljoprivredniku

Krediti za osnovna i obrtna sredstva namenjena svakom poljoprivredniku

Direktna Banka sa velikom posvećenošću učestvuje na poljoprivrednim smotrama širom naše zemlje, u nameri da svoju ponudu što bolje približi krajnjim korisnicima. Svoju ponudu Agro kredita, Direktna Banka predstavila je i na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

Na Poljoprivrednom sajmu koji je održan protekle nedelje u Novom Sadu, Direktna Banka predstavila je svoju ponudu koja se zasniva na ponudi Agro kredita za osnovna i obrtna sredstva namenjenih registrovanim porodičnim poljoprivrednim gazdinstvima.

Agro krediti za osnovna sredstva odobravaju se za finansiranje nabavke višegodišnjih zasada, poljoprivrednog zemljišta, opreme, mehanizacije, ali i kupovinu, izgradnju i adaptaciju poljoprivrednih objekata.

Agro krediti za obrtna sredstva imaju fiksnu kamatnu stopu i oni se odobravaju bez učešća i depozita. Namenjeni su nabavci robe, opreme, sirovina, materijala, gotovih proizvoda i uopšte usluga koje poljoprivrednici koriste u proizvodnji. 

Direktna Banka je ovom prilikom pozvala sve poljoprivrednike širom Srbije kako bi zajedno sa njihovim kreditnim savetnicima pronašli najbolji način da obezbede sredstva za obnovu gazdinstava, opreme i mehanizacije, ali i za uvećanje svojih prinosa, ističe Andrea Pejić, šefica ekspoziture Direktne Banke u Novom Sadu.

Sagovornica: Andrea Pejić, šefica ekspoziture Direktne Banke u Novom Sadu

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica