Agro krediti – spas u poslednji čas

Agro krediti – spas u poslednji čas

Bliži se jesenja setva, a mnogi nemaju dovoljno novca da započnu novu sezonu. Zato je Direktna Banka za njih pripremila povoljne Agro kredite.

Radislava Paunović iz Dubrave obrađuje 4 hektara zemljišta, a pored toga u svom domaćinstvu ima i 15 svinja i traktor. Prošle godine Agro kredit Direktne Banke za nju bio je spasonosan, a isplatila ga je pre nekoliko dana.

Opstanak poljoprivredne proizvodnje sve teži

 

Radislava Paunović © Agromedia

 

“Dali su mi kredit u iznosu od 100.000 dinara bez kamate na šest meseci u dve rate. Sve sam isplatila, bolje mi nije trebalo. Procedura nije bila komplikovana, uz registraciju poljoprivrednog gazdinstva, tražili su mi samo još da prijavim koliko imam zemlje i ličnu kartu”, objasnila je Radislava Paunović iz Dubrave.

 

Radislava Paunović na imanju © Agromedia


 

Radislava kaže i da je kredit dobila u rekordnom roku, a zahvaljujući tome na vreme je kupila seme i obezbedila hranu za svoje životinje. Slično iskustvo je i Borivoja Čolića iz okoline Topole.

“Uzeo sam dva kredita kod njih, sve je bilo korektno, vrlo su ljubazni. Što je meni bilo vrlo važno, nisam dugo čekao, uz osnovnu papirologiju, novac sam imao na računu posle tri dana. Uslovi su bili veoma povoljni“, ističe Borivoje Čolić.


 

Borivoje Čolić © Agromedia


 

On u okolini Topole sa dva traktora obrađuje 10 hektara zemlje i u gazdinstvu gaji petnaestak ovaca. Kredit mu je omogućio da premosti krizni period.

Agro krediti Direktne Banke namenjeni su registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima sa teritorije Republike Srbije.

“Ponosno mogu da kažem da su Agro krediti Direktne Banke među najkonkurentnijim kreditima na bankarskom tržištu Srbije. Zato bih ovu priliku iskoristila da pozovem sve zainteresovane poljoprivrednike da izaberu jedan od Agro kredita Direktne Banke i uz minimalnu proceduru i brz rok odobravanja dođu do novčanih sredstava potrebnih za finansiranje poslovnih aktivnosti”, izjavila je Sanja Mitrović iz Direktne Banke.

Direktna banka © Agromedia

Posebna prednost Agro kredita Direktne Banke je brzina odobravanja, tačnije kredit može biti odobren u roku od samo par dana, naravno ukoliko je od strane podnosioca zahteva Banci dostavljena potpuna dokumentacija.

Krediti su dostupni u iznosima od 50.000 do 1.200.000 dinara, a sredstva se mogu iskoristiti za nabavku roba, sirovina, materijala, gotovih proizvoda i usluga koje poljoprivrednici koriste u proizvodnji.

Sagovornici:

Radislava Paunović, Dubrava, opština Knić

Borivoje Čolić, Ljube Selo, Topola

Sanja Mitrović, Direktna Banka

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica