Uz povoljne Agro kredite do jesenje setve

Uz povoljne Agro kredite do jesenje setve

Slobodan Srećković je poljoprivrednik iz sela Veliko Krčmare. Sudeći prema njegovom prezimenu on je čovek koji ima sreće, a tako je sigurno bilo lani kada je otkrio povoljne Agro kredite. Kada mu je ponestalo novca za setvu zakucao je na vrata Direktne Banke.

„U aprilu mesecu je zafalilo para, ticalo se prolećne setve, pošto mi radimo negde oko 100 hektara, obratio sam se Direktnoj Banci koja mi je prvi put ekspresno izašla u susret. Dobio sam kredit za 5-6 dana, uz minimalno obezbeđenje – to su bile moje menice i moga oca kao garanta“, objasnio je Slobodan Srećković.

Slobodan je kredit podigao sa rokom isplate od godinu dana u dve rate na šest meseci.

 Slobodan Srećković, Veliko Krčmare © Agromedia

Prvu polovinu smo vratili, ostala je druga polovina koju ću da vratim u aprilu. Ja mogu da se pohvalim da sam ta sredstva iskoristio kao obrtna sredstva za realizaciju prolećne setve 2017. godine i ne isključujem mogućnost da ću se po otplati kredita ponovo obratiti za pomoć Direktnoj Banci“, rekao je zadovoljan Slobodan.

Agro krediti  Direktne Banke namenjeni su registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima sa teritorije Republike Srbije, a evo i pod kojim uslovima.

„Naša ponuda kredita za obrtna sredstva čine krediti sa rokovima otplate do 12 i do 18 meseci. Nominalna kamatna stopa kreće se u rasponu od 0 do 9,95 % fiksno na godišnjem nivou, a naknada za obradu kreditnog zahteva kreće se od 2 do 6% od realizovanog iznosa kredita“, objasnila je Sanja Mitrović iz Direktne banke.

Sanja Mitrović, Direktna banka © Agromedia

Od ove godine, Direktna Banka je u saradnji sa partnerima formirala i kredite koji će poljoprivrednim proizvođačima omogućiti da nabavku repromaterijala za prolećnu setvu obave po specijalnim uslovima:

  • Rok otplate do 12 meseci
  • Nominalna kamatna stopa iznosi 0%
  • Naknada za obradu kreditnog zahteva kreće se od 0 do 4% od realizovanog iznosa kredita

„Kada je u pitanju dinamika otplate kredita, mislili smo i na nju, prilagodili smo je specifičnim potrebama svakog poljoprivrednika, pa se tako sredstva mogu vraćati u vidu mesečnih, tromesečnih ili šestomesečnih anuiteta. Agro krediti dostupni su u iznosima od 50.000 do 1.200.000 dinara, a sredstva se mogu koristiti za nabavku obrtnih sredstava odnosno roba, sirovina, materijala, gotovih proizvoda i usluga koje klijenti koriste u svojim poslovnim aktivnostima“, kaže Sanja Mitrović.

Velika prednost Agro kredita Direktne Banke je i brzina odobravanja, tačnije kredit može biti odobren u roku od samo par dana ako je dostavljena potpuna dokumentacija. Vrata ove banke otvorena su za sve zainteresovane poljoprivrednike kojima bi ova novčana sredstva omogućila da nesmetano nastave proizvodnju.

Sagovornici:

Sanja Mitrović, Direktna Banka

Slobodan Srećković, Veliko Krčmare

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica

.