Kafa na italijanski način

Kafa na italijanski način

Italijanska kompanija „Arabicaffe“ postoji od 1953 godine, poslednjih 20 godina visoko kvalitetna kafa iz Italije distribuira se i na strano tržište, najviše u Evropi, Kanadi i SAD, a to je bio i razlog predstavljanja ove kompanije na internacionalnom sajmu hrane i pića u Sofiji.

 

„Tri prijatelja su odlučila da osnuju kompaniju za proizvodnju kafe 1953. godine, tako je nastao brend Arabicaffe. U početku smo kafu prodavali samo na lokalu, najviše na Siciliji, jer je sedište firme u Kataniji, a 99te je započet izvoz na strano tržište i to je jedan od razloga zašto smo i danas u Bugarskoj“, objasnio je Alfio Conti, generalni menadžer Arabicaffe u Italiji.

Italijanske kompanije na sajmu u Sofiji

 

Arabicaffe © Agromedia

 

„Ovu kafu odlikuje zaista visok kvalitet. Uvozimo sirova zrna kafe, zatim ih pečemo, mešamo i pakujemo. Ovde su različite mešavine kafe. Supermišela je prva kafa koju smo napravili, pored je Domus koji je nastao 1955, zatim imamo Mediterano crveno i plavo pakovanje koje odlikuje visok kvalitet sa 100 posto arabika zrnom kafe i poslednji je Dekafinato, kafa koja je napravljena na potpuno organski način“, rekao je za Agromediju Alfio Conti.


Sagovornik:

Alfio Conti, generalni menadžer Arabicaffe u Italiji

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica