Titan Machinery otvorio novi distributivni centar

Titan Machinery otvorio novi distributivni centar

Novi distributivni centar kompanije Titan Machinery pruža niz pogodnosti za postojeće i nove klijente.

Sa novim distributivnim centrom otvorena je mogućnost servisiranja većeg broja mašina sa bržim odzivom servisa, a tu je i veći lager rezervnih delova, koji su odmah dostupni jer su i skladišni kapaciteti sada veći.

Prema rečima Vladimira Tomaševića, generalnog direktora kompanije Titan Machinery, izložen je njihov kompletan portfolio traktora, od onih sa najmanjom konjskom snagom, pa do onih sa najvećom.  Jedino nije izložen traktor sa 620 konjskih snaga, što je i najsnažnija mašina koja se po porudžbini isporučuje kupcima.

Titan Machinery otvorio novi distributivni centar - © Agromedia

On je zadovoljan početkom prodaje u 2020. godini koja je premašila, i planove i budžete. Samo u prva dva meseca ove godine prodaja je bila veća nego u celom kvartalu prošle godine.

Kompanija Titan Machinery ima novi i osnaženi servisni tim, a reč je o mladim ljudima koji žele da učestvuju u obukama i koji su spremni da odgovore na svaki izazov.

Kako navodi Marko Škrbić iz kompanije Case IH, cela zgrada novog distributivnog centra je urađena po Case IH standardima, a Titan je ispunio sva njihova očekivanja.

„Naravno, mi nastavljamo sa našim već postojećim modelima, ali takođe uvodimo i nove modele na tržište. Imamo novi Magnum AFS Connect, a uvodimo i novi Vestrum. To su modeli na tržišnim segmentima koji najviše rastu. Takođe, tu su i naši Axial Flow kombajni sa novim snagama i sa povećanim kapacitetima – što bi rekli, mnogo novog iz CASE-a“, navodi Marko.


Titan Machinery otvorio novi distributivni centar - © Agromedia

Prema njegovim rečima, kombajn od 300 konja se pre 10 godina smatrao jako velikim kombajnom, a danas poljoprivrednici kažu da im je to malo, te prema tome možemo videti kolika su pomeranja u zahtevima poljoprivrednika, kada su u pitanju kapacitet i snaga mašina. Ista je situacija i sa traktorima. „Do pre 10 godina su traktori od 95 konja bili standard, danas su traktori od 150 konja nešto što je minimum zahteva ozbiljnih poljoprivrednika“, navodi Marko.

Dimitre Ninkov je kupio čak 2 traktora (jedan od 110 konja i drugi od 155 konja), dve sejalice (jednu žitnu Accord), sejalicu za širokoredne useve e-drive, plug, rasturivač za veštak i zadnje što je kupio je – tanjirača.


Pitali smo Dimitra zašto se odlučio baš za proizvode kompanije Titan Machinery, na šta smo dobili iskren odgovor: „Prvo, povoljan je odnos cene i kvaliteta. Zatim, servisna služba je odlična i uopšte, ceo program imaju jako kvalitetan, a i oko plaćanja umeju da izađu u susret ako ponekad zaškripi, da malo sačekaju. Ima puno stvari zbog čega sam kupio“, kaže Dimitre.

Sagovornici:
Vladimir Tomašević, generalni direktor Titan Machinery, Srbija
Marko Škrbić, regionalni menadžer Case IH Srbija i Hrvatska
Dimitre Ninkov, poljoprivrednik


Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica