Ford Ranger – terensko vozilo za prave poljoprivrednike

Ford Ranger – terensko vozilo za prave poljoprivrednike

Kompanija Grand Motors i ovo godine je tradicionalno nastupila na 86. Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu i tom prilikom predstavila program putničkih i lakih teretnih vozila.

 

Za kompaniju Grand Motors su poljoprivrednici i poljoprivredna gazdinstva veoma važni i zbog toga su namenski izložili ova vozila i pripremili posebne sajmske pogodnosti, navodi Dejan Stevanović iz kompanije Grand Motors Srbija.

Vozilo Ford Ranger je najinteresantnije vozilo za poljoprivredne proizvođače. to je fabrički registrovano vozilo sa 5 mesta za sedenje. Može da nosi do 1.000 kilograma u tovarnom prostoru i vuče prikolicu do 3,5 tone. Ovo vozilo dolazi sa dve opcije agregata i reč je o 2,2 litara dizelaš i 160 konjiskih snaga, sa ručnim ili automatskim menjačem. A ovo konkretno vozilo ima 3,2 litara, i 200 konjiskih snaga i atomatski šestostepeni menjač. 

Ford Ranger je vozilo koje je namenjeno za sve terene sa pravim reduktorom koji redukuje zadnju vuču, sa sve 4 spore brzine i sa off road zaštitom ispod vozila i sa velikim brojem ostalih elektronskih sistema asistencije koji pomažu svakodnevnoj vožnji kako na terenu tako i van terena.

Pored ovog jedinstvnog modela Ford Ranger, na sajmu su bili izloženi i modeli Ford Kuga, Ford Tranzit Connect i Ford Fiesta. Ford Kuga N1 je takođe tretno vozilo sa 4 registrovana mesta za sedenje i pravom na odbitak PDV-a. Ford Tranzit Connect N1 sa pet registrovanih mesta za sedenje, sav je u staklu i ima tovarni deo. 

Sagovornik: Dejan Stevanović, Grand Motors

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica