Svet poljoprivrede Prodavnica

SIP mehanizacija idealna za površinski velike parcele

Na 85. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu tradicionalno predstavila se i kompanija SIP iz Slovenije, poljoprivrednicima odavno poznata zahvaljujući saradnji sa Jugometalom.

Naša firma ima dugu tradiciju nastupa na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, više decenija. Međutim ovo je druga godina, da izlažemo mašine samostalno na štandu, ranije smo bili u sklopu Jugometala, koji je glavni SIP uvoznik na srpsko tržište“, objasnila je Lana Grunčić Krajnc iz kompanije SIP.

Izložbeni štand kompanije SIP na poljoprivrednom sajmu prekrio je 350 kvadratnih metara. Najviše pažnje privukle su SIP kosilice.

Štand kompanije SIP © Agromedia

„Na ovom sajmu smo izložili neke novitete, ali ne sve, jer je reč o veoma velikim mašinama. Posetioci sajma su imali priliku da vide najmoderniji sakupljač sena i ostalih biljaka, a drugo je klasični sakupljač od radnog zahvata od 12,5 metara, i kosačica radnog zahvata od 15 metara“, objasnio je Tone Laznik iz kompanije SIP.

Izveštaj sa 85. POljoprivrednog sajma u Novom Sadu.

Poljoprivredne mašine velikih dimenzija tražene su i u Vojvodini, a SIP je već dugi niz godina poznat i u Americi i Japanu.

„Kompanija SIP izvozi u više od 50 država sveta, naša najveća tržišta su Austrija, Švajcarska, Holandija, Novi Zeland i Japan. Velike mašine, za velike radne površine tražene su veoma i u Vojvodini“, rekla je Lana iz kompanije SIP.

Za servis i rezervne delove SIP mašina u Srbiji zadužena je domaća kompanija Jugometal iz Svilajnca, koja je i glavni uvoznik ove mehanizacije na srpsko tržište.

Sagovornici:

Lana Grunčić Krajnc, SIP

Tone Laznik, SIP

 

Komentari