Ovo su prskalica i prikolica sa NAJBOLJIM odnosom cene i kvaliteta

Ovo su prskalica i prikolica sa NAJBOLJIM odnosom cene i kvaliteta

Domaćinstvo Rajković obrađuje oko 30 hektara zemlje. Bave se proizvodnjom kukuruza, pšenice, deteline i mnogih drugih biljnih kultura za proizvodnju stočne hrane.

Stefan Rajković iz sela Pločnik, pronašao je kvalitetne i pouzdane proizvode kod kompanije Sinpeks.

Sinpeks je privatno preduzeće, koje postoji od 1990. godine sa osnovnom delatnošću zastupanja, prodaje i servisiranja niza proizvoda (mašina, mašina i opreme) namenjenih za poljoprivredu, šumarstvo, građevinarstvo i opštu upotrebu.

Veliki asortiman proizvoda možete pronaći na njihovom sajtu Sinpeks.rs

Ovom domaćinstvu su preko bili preko potrebni prikolica i prskalica kako bi mogli svoje poslove da obavljaju na vreme i kako bi obnovili mehanizaciju.

,,Za prskalicu sam se odlučio jer je od 600 litara i 12 metara je raspon za prskanje  što meni to odgovara za ovo naše zemljište. U ondosu na cenu kvalitet je izuzetan.“, kaže Stefan

Pumpa je uljna,  kvalitetna je i dosta dobro je urađena. Prikolica ima oko 5 tona, gume na ovoj prikolicu su 12 platna, klip je izuzetno dobar i ima vazdušne kočnice. Prikolica kipuje na tri strane što je od izuzetnog značaja za poljoprivrednike.

,,Cene u kompaniji Sinpeks su jako pristupačne a i kvalitet je odličan. Ovo je smao početak, tek ću kupovati mašine u ovoj kompaniji.“, zaključuje Stefan Rajković.


Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica