Oglašavanjem na sajtu Moj auto udvostručio prodaju mašina

Oglašavanjem na sajtu Moj auto udvostručio prodaju mašina

Boško Stanivuk iz kompanije Tanjirača komerc, poljoprivredne mašine prodaje putem sajta www.mojauto.rs, kako kaže zahvaljujući oglašavaju na ovom portalu, njegova zarada se udvostručila.

Proizvodnja se povećala i broj poziva, naša prodaja je sezonska, kupci kupuju mašine po potrebi, u zavisnosti od vremenskog perioda poljoprivredne proizvodnje, od kada se oglašavamo na portalu Moj auto, broj kupaca nam se povećao i nastavićemo sigurno sa njima saradnju“, kaže Boško Stanivuk.

Od 2019. godine može da se pohvali i novim proizvodima koji su predstavljeni i na 85. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

„Ove godine smo se prvi put predstavili i mogu da kažem da radimo vrlo uspešno prednji hidraulik i prednje uterivače za sve tipove traktora, sve vrste kašika, razne palete… To je novitet ove godine“, rekao je prezadovoljan Boško.

Boško Stanivuk, samo je jedan od zadovoljnih korisnika portala Moj auto, na kom se u ovom trenutku nalazi preko 2.500 oglasa iz kategorije polovne poljoprivredne mašine.

Sagovornik:

Boško Stanivuk, Tanjirača komerc

 

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica