Kompanija KITE poklonila traktor na 85. Poljoprivrednom sajmu

Kompanija KITE poklonila traktor na 85. Poljoprivrednom sajmu

Vodeći regionalni distributer vrhunske mehanizacije, kompanija KITE, predstavila se na 85. Međunarodnom Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. Ovogodišnji sajam protekao je u znaku proslave 100. rođendana traktora John Deere.

[youtube_embed url=“https://www.youtube.com/embed/0Z-dwz9XdnI“ ratio=“16:9″]

„Uz redovnu ponudu mašina koje se ovde nalaze, ove godine kao kuriozitet imamo traktor John Deere star 50 godina, koji smo izabrali po javnom pozivu i vlasnik iz Žablja je zajedno sa nama domaćin na sajmu. Što se tiče drugih mašina, tu su mašine proizvođača JCB iz Engleske, zatim priključne mašine kompanije Kuhn, Alpego i drugih“, rekao je Đorđe Mišković ispred kompanije KITE d.o.o. 

Snaga traktora izloženih na štandu kretala se od 45 do 345 konja.

Štand kompanije KITE d.o.o. © Agromedia

„Čak i do 400, sa power bust-om, sa povećanjem snage. Po pitanju žitnih kombajna, tu su kombajni kako za manja gazdinstva, do onih najvećih, kakav je i izložen ispred glavnog ulaza sajma, kombajn serije S 760“, naglasio je Mišković.

Kompanija KITE osim što prodaje najsavremeniju mehanizaciju, svim kupcima nudi servis i rezervne delove po povoljnim cenama.

Očekuje se više od 100.000 posetilaca na 85. Poljoprivrednom sajmu

„Cenu rezervih delova smo maksimalno prilagodili platežnoj sposobnosti i pokušavamo da uverimo sve kupce rezervih delova, da samo originalni delovi mogu popraviti mašinu, a ako ih ugradi naš servis, na delove se daje i garancija“, objasnio je Đorđe Mišković.

Vrednost prodatih mašina kompanije KITE na Poljoprivrednom sajmu prelazi milion evra. Ključ, jednog od dva poklon traktora, došao je u ruke srećnom posetiocu sajma, upravo sa ovog štanda. A čelnici kompanije najavljuju da će ovo darivanje postati tradicija.

Sagovornik:

Đorđe Mišković, kompanija KITE

Pratite nas

PODELITE VEST

Tagovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica

Izdvajamo

Prethodna
Sledeći

Povezane vesti

Najčitanije vesti

×

Prijavite se na newsletter

Saznajte prvi sve aktuelnosti