Kompanija KITE poklonila traktor na 85. Poljoprivrednom sajmu

Kompanija KITE poklonila traktor na 85. Poljoprivrednom sajmu

Vodeći regionalni distributer vrhunske mehanizacije, kompanija KITE, predstavila se na 85. Međunarodnom Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. Ovogodišnji sajam protekao je u znaku proslave 100. rođendana traktora John Deere.

„Uz redovnu ponudu mašina koje se ovde nalaze, ove godine kao kuriozitet imamo traktor John Deere star 50 godina, koji smo izabrali po javnom pozivu i vlasnik iz Žablja je zajedno sa nama domaćin na sajmu. Što se tiče drugih mašina, tu su mašine proizvođača JCB iz Engleske, zatim priključne mašine kompanije Kuhn, Alpego i drugih“, rekao je Đorđe Mišković ispred kompanije KITE d.o.o. 

Snaga traktora izloženih na štandu kretala se od 45 do 345 konja.

Štand kompanije KITE d.o.o. © Agromedia

„Čak i do 400, sa power bust-om, sa povećanjem snage. Po pitanju žitnih kombajna, tu su kombajni kako za manja gazdinstva, do onih najvećih, kakav je i izložen ispred glavnog ulaza sajma, kombajn serije S 760“, naglasio je Mišković.

Kompanija KITE osim što prodaje najsavremeniju mehanizaciju, svim kupcima nudi servis i rezervne delove po povoljnim cenama.

Očekuje se više od 100.000 posetilaca na 85. Poljoprivrednom sajmu

„Cenu rezervih delova smo maksimalno prilagodili platežnoj sposobnosti i pokušavamo da uverimo sve kupce rezervih delova, da samo originalni delovi mogu popraviti mašinu, a ako ih ugradi naš servis, na delove se daje i garancija“, objasnio je Đorđe Mišković.

Vrednost prodatih mašina kompanije KITE na Poljoprivrednom sajmu prelazi milion evra. Ključ, jednog od dva poklon traktora, došao je u ruke srećnom posetiocu sajma, upravo sa ovog štanda. A čelnici kompanije najavljuju da će ovo darivanje postati tradicija.

Sagovornik:

Đorđe Mišković, kompanija KITE

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica