Za vreme pripreme zimnice, svaka domaćica ima pune ruke posla. Kako bi domaćicama olakšali posao u nastavku pročitajte jednostavan tradicionalni recept za kisele krastavce i kako da ih pasterizujete pomoću mašine za sudove.

Možda vas zanima
Za jednu teglu od 8 dc potrebno je:
- 2/3 male šoljice alkoholnog sirća
- 1 kašičica šećera
- 2 kašičice soli
- Biber, slačica, korijander po ukusu
- Voda
Proces
Krastavce naređati u teglu i dodati suve sastojke i sirće. Nakon toga nalijte vodom. Tegle dobro zatvoriti poklopcima i poređati u mašinu za sudove. Ukljlučiti na 75 stepeni, celo pranje, bez detrdženta. Nakon što mašina završi pranje, krastavce ostaviti u mašini 12 sati da se ohlade. Tek tada otvoriti mašinu i izvaditi tegle. Uživajte!



 
    
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                         
                         
                         
                         
                         
                     
                     
                     
                     
                    
Komentari