Zavirite na štandove dobrih domaćina

Zavirite na štandove dobrih domaćina

Izuzetno bogata i raznovrsna ponuda mehanizacije jedna je od glavnih odlika novosadskog Sajma poljoprivrede. Samo zbog najmodernijih mašina koje predstavljaju poslednju reč tehnologije poljoprivrednici na ovu manifestaciju dolaze iz svih krajeva Srbije, ali i iz zemalja iz okruženja. Već godinama unazad, tradicionalno, većina njih ne može da odoli jednom od najvećih i najfascinantnijih štandova na Sajmu, a to je štand kompanije „Almex“.

Siniša Uverić, menadžer prodaje u „Almexu“, otkrio nam je koji put ova kompanija nastupa na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, šta sve izlaže i kakve novine ima ove godine.  

Evo šta je sve „Almex“ izložio na Sajmu poljoprivrede!

Almex na Sajmu nastupa od 2000. godine u kontinuitetu. Kada je reč o novinama, posebno bih istakao Claasovu gamu traktora od 80 do 500 konja. Svi su izloženi na Sajmu, pa ljudi mogu da dođu i da ih pogledaju. Cene su nam vrlo pristupačne, s tim da imamo specifične načine finansiranja, odnosno kredite do 10 godina, sa vrlo povoljnom kamatnom stopom, pa možemo reći da smo najpovoljniji na tržištu“, ističe Uverić.

Štand Almexa - ©Agromedia

Na štandu kompanije „Almex“ posetioci su mogli da vide praktično sve vrste i kategorije kombajna, traktora i priključnih mašina, od malih, voćarskih, preko onih srednje kategorije koji se koriste za radove u polju, pa sve do najvećih i najskupljih mašina koje bi na svojoj njivi baš svako voleo da vidi.

Da li ste čuli za korisnog komarca – samohodnu prskalicu GASPARDO URAGANO kompanije Almex?

Kao što znate, Claas je renomirani brend u proizvodnji i prodaji kombajna. U Srbiji mi držimo 50% tržišta kombajna, a imamo izložene sve, od najmanjih do najvećih. Tu je takođe i Claasova zelena linija, uključujući i kombajn za silažu Claas jaguar, koji je u svetu vrlo poznat, čak i u Americi, gde zauzima više od 50% tržišta“, dodaje on.


Od ove godine stočnu hranu iz FSH ‘Jabuka’, kao i i Rolland hranu za vaše kućne ljubimce možete da kupite i u tri maloprodajna objekta pod imenom ‘Farmers’ i to u Kovačici, Crepaji i Temerinu.

Claas nije jedini brend koji su posetioci „Almexovog“ štanda ove godine mogli da vide na novosadskom Sajmu poljoprivrede. Osim njega, bili su izloženi i traktori i druge mašine poznatih brendova, kao što su Holmer, Gaspardo, Caffini, Bergman, Lemken i mnogi drugi.

Štand Almexa - ©Agromedia 


Na „Almexovom“ izložbenom prostoru sa mehanizacijom čuli smo da ova kompanija ima čime da se pohvali i na štandu sa stočnom hranom koja se proizvodi u fabrici „Jabuka“ u Pančevu.  

Ove godine na Sajmu smo dobili 6 zlatnih medalja za 6 proizvoda iz našeg asortimana. To je nešto novo i ono čime bismo da se pohvalimo. Inače, fabrika je prošle godine napunila 50 godina postojanja, pa smo rešili da malo uradimo redizajan i da modernizujemo vreće i pakovanje. Nova pakovanja su već krenula u prodaju i reč je o četiri linije, za živinu u žutim vrećama, za preživare u zelenim, za svinje u crvenim i u plavim su hraniva“, navodi Snežana Radaković iz FSH „Jabuka“.


Štand FSH Jabuka - ©Agromedia 

Od ove godine stočnu hranu iz FSH „Jabuka“, kao i i Rolland hranu za vaše kućne ljubimce, možete da kupite i u tri maloprodajna objekta pod imenom „Farmers“ i to u Kovačici, Crepaji i Temerinu, a u planu je otvaranje još 30-ak novih.

Sa kojim ciljem će ovi objekti poslovati i na koji način će oni doprineti zatvaranju kruga poljoprivredne proizvodnje kompanije „Almex“, ali i mnoge druge informacije koje zanimaju svakog pravog dobrog domaćina, saznaćete u našim narednim emisijama.

Sagovornici:
Siniša Uverić, menadžer prodaje, „Almex“
Snežana Radaković, FSH „Jabuka“

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica