Vesti – Poljoprivredni portal Agromedia danas slavi 1. rođendan! Mi slavimo, a vi DOBIJATE POKLONE!

Vesti – Poljoprivredni portal Agromedia danas slavi 1. rođendan! Mi slavimo, a vi DOBIJATE POKLONE!

Dragi naši prijatelji, čitaoci, poslovni saradnici, partneri i svi koji posećujete naš poljoprivredni portal Agromedia, evo prođe godinu dana od kada je ovo naše čedo ugledalo svetlost dana! Još raste, razvija se i biće tu, sigurni smo, još stranica koje će vam privući pažnju! I zato što zahvaljujući vama mi imamo želje da idemo dalje, odlučili smo da je red, da vas, kao pravi domaćini, na neki način ugostimo i počastimo u narednim danima. Dakle, mi slavimo a vi DOBIJATE POKLONE!

 Prvi rođendan poljoprivrednog portala Agromedia - @Agromedia

Na današnji dan, 2015. godine, rodio se poljoprivredni portal Agromedia. To je bilo tako tiho i prirodno da ni mi sami nismo primetili u kom su tačno trenutku tekstovi postali vidljivi vama, a ne samo nama. Dočekali smo ga raširenih ruku i sa osmehom, a nijednog momenta nismo napravili pauzu u radu kako bismo to i proslavili kako je red – da „ocu“ pocepamo majicu, a da „majku“ počastimo poklonima.

E sad problem je bio u tome što nismo obratili pažnju na to koga bismo posmatrali kao oca, a koga kao majku ovog našeg Agromedia poljoprivrednog portala, jer znate, svi smo radili na njemu s puno pažnje i ljubavi. Onda je jedino bilo logično da njegov prvi rođendan slavimo svi, i vi i mi, a da portal poklone koje bi inače dobio podeli sa vama, vernim čitaocima! Ali o tome nešto kasnije u tekstu!
 

Rad na poljoprivrednom portalu Agromedia - @Agromedia

Poljoprivredni portal Agromedia ima još dosta da uči i da raste. Tu je da vam pokaže da niste sami. Sve ovo vreme se upoznaje sa vama i saznaje šta je to važno za jednog poljoprivrednog proizvođača u Srbiji, kako bi u pravo vreme imao odgovor na sva pitanja koja ga muče. Tekstovi koji se na njemu nalaze nastali su zajedničkim radom svih nas: vas, poljoprivrednika, koji ste nam slali pitanja, a mi tražili odgovore, kao i vas koji ste bili ispred kamere ili novinarskog pera i pričali sa nama o tajnama proizvodnje i životu na selu.

Tokom godinu dana, poljoprivredni portal Agromedia pripremio je za vas ukupno (do trenutka pisanja ovog članka) 1.524 teksta u okviru kojih se nalaze i video zapisi i fotografije. Od tog broja, 1047 ih se nalazi u delu koji zovemo AGRO TEME – pa ih:

Nismo baš sve nabrojali, ali dosta je i ovo. Malo li je?
 

Poljoprivredni portal Agromedia - @Agromedia


Tu je i deo koji se zove „Mala škola“ gde se nalaze različiti saveti u vezi sa proizvodnjom, a predstavljeni su i naši partneri, i da ne zaboravimo, deo portala posvećen je svim opštinama i gradovima u našoj zemlji sa svim podacima u vezi sa poljoprivredom koje dopunjavamo iz dana u dan!

E sad stigosmo i do dela gde VAMA DAJEMO POKLONE! Najlepši deo, zar ne! U želji da nam čestitaju rođendan, naši prijatelji i partneri pripremili su prigodne poklone, a onda smo svi zajedno shvatili da slavljenici u stvari treba da budete vi i da su ti pokloni vama namenjeni!

Darodavci su, po azbučnom redu, sledeći:


I zato tokom 7 radnih dana, koliko će trajati slavlje i darivanje, pratite naš poljoprivredni portal i facebook stranicu jer ćemo svaki dan deliti poklone! Pokloni će vam stići na kućnu adresu, a mi ćemo sve to da ispratimo.

I još jednom hvala vam što ste prepoznali naš rad i trud i ukazali nam poverenje, a mi ćemo raditi na tome da da iz dana u dan za vas imamo još više korisnih informacija, saveta stručnjaka, iskustva poljoprivrednih proizvođača, priča sa sela i zaboravljenih recepata!


Mi odosmo da duvamo ovu prvu svećicu, a vas čekaju pokloni!

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica